Actualitate

Primar prins în fapt cu amanta, pe câmp, în mașina primăriei – VIDEO

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Primar prins în fapt cu amanta pe câmp în mașina primăriei - VIDEO
Primarul de la Miheșu de Câmpie prins pe dealuri cu amanta

Imagini șocante circulă în spațiul media cu primarul din localitatea Miheșu de Câmpie din județul Mureș. Edilul a fost prins de câțiva localnici, pe câmp, în timp ce întreține relații sexuale cu o femeie, scrie punctul.ro.

În înregistrare se vorbește că femeia din video ar fi amanta primarului. Surprins de oameni în mijlocul naturii și în mașina primăriei, după cum susțin cei care au făcut înregistrarea, Emil Casoni își trage repede pantalonii pe el, o împinge în autoturism pe femeie dezbrăcată, se urcă la volan și demarează în trombă.

Totodată, cei care au scos la iveală întâmplarea care nu-l pune într-o lumină favorabilă pe primarul din județul Mureș susțin că amanta ar fi chiar angajata primăriei.

Edilul Emil Casoni a fost sunat de jurnaliști pentru a-și spune punctul de vedere, însă, până la această oră, nu a răspuns la telefon.

Femeia de la care a pornit scandalul penal cu primarul din Botoșani

Într-o ordine de idei asemănătoare, amintim cum Cristina Geanina Hrițcu este femeia de la care a pornit scandalul de la Primăria Botoșani, ajuns și pe mâna procurorillor DNA. Femeia ar fi primit subiectele pentru examenul organizat pe 26 august chiar de la primarul Cosmin Andrei.

Cristina Geanina Hrițcu, tânăra de la care a pornit scandalul de la Primăria Botoșani, s-a angajat în instituție în luna august 2021, după ce a lucrat în cadrul unor instituții bancare. Conform procurorilor anticorupție, femeia ar fi primit subiectele pentru examenul organizat pe 26 august chiar de la primarul Cosmin Andrei, cu care ar avea o relație mult prea apropiată.

Aceasta a lucrat în calitate de consilier clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Urmărire, Încasare, Taxe, Impozite, Amenzi, aparținând Direcției de Impozite și Taxe Locale Botoșani din subordinea Primăriei.

Totul a fost dezvăluit la finalul lunii ianuarie, când procurorii DNA au ridicat mai multe documente de la Primărie, dar și de la locuința femeii. Printe acestea s-au aflat și subiectele pe care Cristina Geanina Hrițcu le primise de la primar, acestea fiind puse la dispoziția anchetatorilor chiar de soțul funcționarei.

Comentarii
  • Siretel , ciceprimaruta Doina Spaiuc se iubeste cu tanarul vlajgan de la cadastruz ce mai canta la cimpoi Doinița si el o scuipa in gurița de cand in cand…..

  • Șeful de la poliția cug șoric Lucian hărțuiește polițistele sa se culce cu.el
    Acum merge in audiență la prefect sa.l pună șef.
    Cei de la București din IGP nu aude ?
    Inspecția de la Copou știe….dar nu face nimic.
    Acuș ajunge încă un prost în funcție de saf in poliție

  • Paiiiiii, treaba e cam asa. Doina Spaiuc iese cu tinarul cadastrist si Gelu Spaiuc, primarul iese cu doamna de la asistenta sociala, Crenguta febletea sa…

  • Primarii gen Puiu Costel din Șipote sunt iubiți cît sunt în funcții, după care nu mai sunt băgați în seamă
    Gen cotofanu. Mesaj pentru soția lui Puiu Costel. Cocoana îmi este MILA de tine

Adauga un comentariu