Local

Primăria Iași a atribuit un nou contract de salubritate. Cine se va ocupa în următorii 10 ani de salubrizare

Publicat: 31 mai 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Primăria Iași a atribuit un nou contract de salubritate. Cine se va ocupa în următorii 10 ani de salubrizare
Compania Salubris are încă un contract de colaborare cu primăria Iași

S-a semnat un nou contract de salubritate, pentru următorii 10 ani, între Primăria Iași și societatea Salubris S.A. Decizia a fost luată luni, 30 mai 2002, în urma votului din cadrul Consiliului Local Iași. Directorul Cătălin Neculai și-a exprimat mulțumirea față de întreaga echipă din cadrul companiei

Consilierii locali Iași au aprobat delegarea gestiunii serviciului public de salubrizare a municipiului Iași prin atribuire directă, pentru activitățile din cadrul serviciului public de salubrizare a Municipiului Iași pentru o durată de 10 ani către Societatea Salubris S.A., având ca acționar unic Municipiul Iași. Societatea Salubris este principalul operator de salubritate din Iași. Reprezentanții companiei doresc să păstreze tradiția și să evolueze cât mai mult posibil.

Un nou contract de salubritate pentru următorii 10 ani

În ședința de Consiliu Local de luni, 30 mai 2022 s-a hotărât ca Salubris S.A. să rămână operatorul principal de salubritate din Iași.

Directorul economic al companiei a ținut să precizeze că meritul este al întregii echipe. De asemenea a amintit de remarcile pozitive din mediul on-line ale Danei Budeanu. Vedeta a lăudat curățenia și aspectul plăcut al orașului Iași.

“Mă bucur nespus că am ajus aici și nu doar datorită efortului meu, ci datorită efortului făcut împreună, al meu, al dumneavostră, al colegilor mei și nu în ultimul rând a domnului primar. Mă bucur nespus că cei ce vin în orașul nostru apreciază modul în care Iașul le oferă acea curățenie, acea pace și liniște de care au nevoie. Nu fac decât să vă spun că în următorii ani voi ține ștacheta tot atât de sus, iar investițiile pe următorii ani vor fi cel puțin pe măsura celor din ultimii ani”, a precizat în sedința de Consiliu Local Iași directorul economic al societății Salubris S.A., Cătălin Neculau.

Se dorește păstrarea tradițiilor bune

Reprezentanții companiei au transmis că misiunea lor este păstrarea „ștachetei” de curățenie și eficacitate la cel mai înalt nivel, așa cum a fost până în prezent, dar cu mențiunea că scopul este o evoluție constantă.

„Începând de astăzi societatea Salubris S.A. va fi operatorul dumneavoastră de salubritate pentru următorii 10 ani. Am dovedit că suntem un partener de încredere, ne-am păstrat valorile, principiile și ne menținem obiectivele de a asigura servicii moderne și performante de salubrizare. Suntem în continuare în slujba ieșenilor pentru a le crește calitatea vieții și de a le garanta traiul într-un oraș curat.Astăzi, în ședința Consiliului Local Iași, consilierii au oferit votul de încredere societății noastre”, transmit reprezentanții Salubris S.A.

Compania înființată în anul 2002 este principalul operator de salubritate din județul Iași. În anul 2022, la 10 ani de la înființare, compania și-a creat o mascotă sugestivă, dar aleasă de ieșeni, o albină ce este simbolul hărniciei tuturor angajaților din cadrul societății.

În atribuțiile companiei de salubritate se includ serviciile de colectare și transport a deșeurilor, depozitare deșeurilor, colectarea separată a deșeurilor, salubritatea urbană, măturatul și spălatul căilor publice, curățarea și transportul zăpezii, salubritatea albiilor de râuri, gestionarea câinilor fără stăpân, dezinsecția, dezinfecția și deratizarea.

Pentru următorii 10 ani parteneriatul Salubris cu Primăria Iași va continua sub tutela unui nou contract de salubritate.

Comentarii
  • Bravo, Felicitări Salubris!!! Sunteți singura instituție din Iași care face treaba bună. Munca voastră se vede. Zi de zi, dimineața devreme, sâmbăta, duminica, Paște Crăciun, ploaie, vânt, nu contează. Nu e meritul primarului, așa ați muncit dintotdeauna. BRAVO.

  • Salubris, monopolul lui Chirica. Daca ar fi concurenta, preturile ar fi date peste cap si ar castiga cea mai ieftina oferta. Dar na, asa-i cand Chirica este regele la Iasi. Un dobitoc de primar.

  • Ar trebui să constatați că selecția gunoiului nu se face conform normelor. Referitor la curățenia din oraș suntem departe de orașele din Polonia.

Adauga un comentariu