Local

Primăria Municipiului Iași continuă programul de dezinfectare a străzilor din oraș

Publicat: 04 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primăria Municipiului Iași continuă programul de dezinfectare a străzilor din oraș

Alături de multe alte măsuri de combatere a răspândirii pandemiei COVID-19, municipalitatea continuă programul de spălare și dezinfectare a străzilor din oraș.

„Astăzi, 4 mai, în intervalul orar 22.00 – 6.00, Salubris SA, societate aflată în subordinea municipalității, are planificat să acționeze cu dezinfectant pe străzile Splai Bahlui Mal Stâng, Vitejilor, Silvestru, Gării, Arcu, Gavril Muzicescu, Râpa Galbenă și Păcurari, șoseaua Păcurari și bulevardele Alexandru cel Bun și Dacia.

Totodată, se va acționa și în piețele agroalimentare Alexandru cel Bun, Nicolina, Păcurari, Dacia și CUG și în zonele Profesor Ion Inculeț, Poitiers (cămine), Mihail Sturdza (strada Mihail Sturdza + alei), Bularga (străzile Voinicilor, Arapului, Bularga, Butnari, Alexandru O. Teodoreanu, Atelierului și Islaz) și Socola (strada Mitropolit Varlaam: între Granit și Vamă, Cronicar Mustea, Iarmaroc, Mitropolit Veniamin Costachi, Duca Vodă, Broscărie și Mașinii).

Programul de dezinfectare a străzilor, trotuarelor și aleilor care nu sunt încadrate ca spații verzi cu dezinfectanți pe bază de hipoclorit de sodiu are loc zilnic, în intervalul orar 22.00 – 6.00. Acțiunea este făcută în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 8 din 23 martie a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Iași. Produsul biocid poate fi utilizat conform adresei Direcției de Sănătate Publică Iași nr. 8.350/18 martie 2020. Programul de dezinfectare completează programul normal de spălare a străzilor, trotuarelor și aleilor cu apă și, după caz, detergent.”, potrivit PMI.

Adauga un comentariu