Local

Primăria Municipiului Iași sprijină construirea unui spital mobil

Publicat: 02 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primăria Municipiului Iași sprijină construirea unui spital mobil

Primăria Municipiului Iași a răspuns pozitiv (prin adresa atașată acestui comunicat) inițiativei Consiliului Județean Iași de a achiziționa un spital mobil care să deservească întreaga Regiune de Nord-Est, demers util în cazul atingerii pragului maximal de evoluție a răspândirii noului coronavirus.

Dincolo de această situație pe care Primăria Municipiului Iași o dorește cât mai repede depășită, mai ales că orașul nostru este un reper național în ceea ce privește școala medicală, nivelul profesional de excepție al medicilor ieșeni și performanțele tratamentelor făcute la Iași.

În răspunsul oferit, municipalitatea ieșeană atrage atenția că activitatea unui spital depinde, pe lângă acordul din partea Ministerului Sănătății, și de dotări și specialiști care să îl deservească de care Consiliul Județean trebuie să se preocupe în aceeași manieră.

„Vreau să îl asigur pe președintele Consiliului Județean că municipalitatea ieșeană își dă acordul și sprijină această inițiativă. Îmi doresc să văd că acest proiect va fi finalizat așa cum s-a promis, respectiv în maxim 27 de zile, mai ales că nu este nicio zi de pierdut în lupta cu noul coronavirus. Îi urez succes domnului președinte și îl asigurăm de tot sprijinul nostru! Din punctul meu de vedere, timpul a început să curgă din acest moment”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Răspunsul Consiliului Județean cu privire la spitalul mobil.

Adauga un comentariu