Economic Local

Primăria orașului Târgu Frumos cumpără o platformă pentru colectarea selectivă a deșeurilor

Publicat: 29 apr. 2020
sdr_HDRB

Valoarea estimată a platformelor pentru colectarea selectivă a deșeurilor este de 294.117 lei, fără TVA, aproape 60.000 de euro

Primăria orașului Târgu Frumos a organizat o licitație pentru achiziționarea unor platforme supraterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor și dispozitive de presat pet-uri. Valoarea estimată a achiziției este de 294.117 lei, fără TVA, aproape 60.000 de euro. De procedură au fost interesate două societăți: Electromec SA (Argeș) și Lavitex Prod SRL (Prahova). În total vor fi achiziționate 25 de platforme pentru colectarea selectivă a deșeurilor, cu maximum 4 module. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Vor fi montate în parcuri

Platformele de colectare a deșeurilor vor fi amplasate în zona asociațiilor de proprietari și în parcuri.

„Modulele din care va fi compusă platforma subterană pentru colectare selectivă vor fi realizate dintr-un cadru metalic din profile de oțel. Profilele utilizate la cadrul pereților, ușii și al plafonului vor fi profile deschise cu minimum 3 ambutisări pe lungime, astfel încât caracteristica de profil deschis să permită pătrunderea tratamentului anticoroziv în toate zonele acestuia, iar ambutisările să rigidizeze întreaga structură. Nu se vor folosi profile închise (țevi) sau profile îmbinate prin suprapunere, atât pe lățimea, cât și pe lungimea acestora, pentru a nu crea zone strâmtorate în care nu pot pătrunde straturile anticorozive”, se arată în caietul de sarcini.

Adauga un comentariu