Actualitate

Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, declarații de ultimă oră despre grevă generală STB

Publicat: 20 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primarul general al Bucureștiului Nicușor Dan declarații de ultimă oră despre grevă generală STB
Nicușor Dan, primarul general al Bucureștiului susține mai multe declarații

În aceste momente Nicușor Dan are o serie de declarații legate de greva generală de la STB. Primarul general al Bucureștiului intervine în scandalul în care în cursul zilei de astăzi niciun mijloc de transport în comun de la suprafață nu circulă.

Vă aducem aminte faptul că sindicaliștii din STB au intrat în grevă generală după ce directorul le-a refuzat creșterile salariale. Sindicaliștii sunt supărați şi pe Nicușor Dan pentru că îi evită și că nu dorește să discute cu ei.

Cele mai importante declarații făcute de Nicușor Dan:

 

Acțiunea în instanță este scrisă, va fi depusă de directorii STB la Tribunal. Greva este o activitate ilegală și afectează viața a sute de mii de bucurșteni.

Nu este o grevă spontană. Este o grevă organizată de sindicat. Avem deja scris și depuse plângerile penale împotriva liderilor.

Este o grevă a cărui responsabil este un consilier PSD care este și lider sindical. Avem dovezile. Îmi pare rău că șoferii au căzut în această plasă.

Fac apel la șoferi să înțeleagă gravitatea acțiunilor lor și să reia activitatea.

Vreau să le transmit șoferilor că sunt deschis la un dialog cu ei, dar nu cu liderii de sindicat. Îi aștept la un dialog, să delege un oficial.

Metrorex a suplimentat, poliția și jandarmeria s-a mobilizat.

În aceea ce privește STB, am făcut toate eforturile pentru a menține această societate care era la limita falimentului în momentul în care am ajuns la Primărie.

Adauga un comentariu