Local

Primarul Mihai Chirica a anunțat ce măsuri se vor lua pentru desfășurarea alegerilor în condiții de siguranță

Publicat: 19 sept. 2020
Primarul Mihai Chirica a anunțat măsurile luate pentru desfășurarea în condiții de siguranță a alegerilor

În timpul conferinței de presă susținute la Palatul Roznovanu, primarul în funcție Mihai Chirica a adus în discuție și măsurile luate pentru desfășurarea în bune condiții a alegerilor locale. Acesta a ținut să transmită un mesaj foarte important pentru ieșeni.

„Dragi ieșeni, trebuie să mergeți la vot! Opțiunea dumneavoastră poate face diferența dintre un oraș european și în care ne-am putut exprima democratic în care dorințele noastre se pot regăsi pe termen mediu și scurt, în care pot deveni realitate, dar asta se întâmplă doar dacă mergeți la vot. Nu abandonați acest gând! Vom asigura toate măsurile sanitare ca să puteți intra în cabina de vot și să ieșiți de asemenea fără risc de infectare”, a spus primarul Mihai Chirica.

De asemenea, edilul-șef a precizat că au fost puse la dispoziție sumele necesare pentru a fi cumpărate mii de flacoane cu dezinfectant și mănuși de protecție. Au fost angajate pentru perioada alegerilor peste 400 de persoane care vor asigura dezinfecția permanentă a cabinelor de vot, a urnelor și a spațiilor comune. De asemenea, vor fi protejați și cei din comisiile de votare…

Comentarii
  • CHRICA FUTUTI CRUCEA MATII DE LAVBAGIU AI PUS MILITIA ZIA SA NE FUGAREASCA DE LA TALCIOC ,O SA TE VOTEZE CIE DIN DALAS DIN PULA ,SATI MOARA COPII CAINE LA SUFLET CE ESTI ,DIN AMARATU DE TALCIOC MAI TRAIM SI NOI ,TE BLESTEM SA MURITI SARACI SI IN CHINURI TU SI FAMILIA TA SI CUNOSCUTII TAI !

Adauga un comentariu