National

Primarul Mihai Chirica a transmis un mesaj Politehnicii Iași la împlinirea a 75 de ani de la înființare

Publicat: 27 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primarul Mihai Chirica a transmis un mesaj Politehnicii Iași la împlinirea a 75 de ani de la înființare

Politehnica Iași împlinește astăzi 75 de ani de viață fotbalistică trăită cu onoare și demnitate. Primarul Iașului, Mihai Chirica, a transmis un mesaj grupării din dealul Copoului la ceas aniversar.

„Generații întregi de ieșeni au sperat și au visat, au iubit și s-au bucurat de fiecare clipă de grație a talentului și profesionalismului echipei din Copou.

Au fost și momente de deznădejde, de supărare și neîmplinire, dar, întotdeauna, prin performanțele sale, Politehnica Iași a readus încrederea și entuziasmul în inimile suporterilor care nu au părăsit-o niciodată la greu.

La rândul meu, am crezut în potențialul fantastic al clubului ieșean, sprijinindu-l în demersurile sale de a reprezenta cu cinste orașul pe prima scenă fotbalistică a țării. Rezultatele sunt vizibile, ultimii patru ani echipa noastră fiind o prezență firească pe prima scenă a fotbalului național. Ba mai mult, în ultimii ani am scris împreună o nouă pagină din istoria clubului, când ne-am calificat pentru prima dată în cupele europene (meciul cu Hajduk Split), precum și calificarea de anul acesta în semifinalele Cupei României la Fotbal, o altă premieră!

Împreună cu noul management, cu vechii și statornicii suporteri, cu entuziasmul celor tineri care descoperă acum frumusețea echipei din Copou, cu toți jucătorii devotați clubului, cu un staff tehnic experimentat, cu fiecare dintre voi, ieșenii care iubesc și suferă pentru eterna Politehnica Iași, vom reuși să fim mereu sus, învingători în speranța noastră!

Uniți, vom învinge!

La mulți ani, Politehnica Iași!“, este mesajul transmis de Mihai Chirica.

Adauga un comentariu