Local

Primarul Mihai Chirica, mesaj de susţinere pentru Maia Sandu, candidat la alegerile prezidenţiale din Republica Moldova

Publicat: 14 nov. 2020
Primarul Mihai Chirica a transmis un mesaj de susținere Maiei Sandu

Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, a transmis sâmbătă, 14 noiembrie 2020, un mesaj de susţinere pentru Maia Sandu, candidat la alegerile prezidenţiale din Republica Moldova.

„Succes, Maia Sandu!
Succes, Basarabia!

Un singur pas mai desparte Republica Moldova de intrarea pe drumul firesc al modernizării și dezvoltării pe baze democratice, în spiritul valorilor europene.

Al doilea tur de scrutin prezidențial de duminică, 15 noiembrie, va arăta limpede orientarea către Europa a cetățenilor Republicii Moldova, prin votul pe care-l vor acorda doamnei Maia Sandu, candidatul care și-a exprimat deschis opțiunea pentru un Stat de Drept, eliminarea corupției, justiție corectă.

Îmi exprim convingerea că atât cetățenii din Republica Moldova, cât și cei din Diaspora, au înțeles faptul că apropierea de Europa înseamnă investiții substanțiale în economia națională, generatoare de stabilitate și progres.

Alegând Maia Sandu, moldovenii vor alege democrația, câștigându-și respectul statelor europene. De aceea, vă îndemn să mergeţi la vot şi să faceţi din acest scrutin o sărbătoare a victoriei demnităţii şi libertăţii, o sărbătoare a victoriei democraţiei şi ale valorilor umane fundamentale!

România şi Iaşul – oraş înfrăţit cu oraşul Chişinău – vor fi mereu aproape de Republica Moldova pe această cale a demnității și curajului de a ieși, în sfârșit, din sfera intereselor obscure care au îngenuncheat-o decenii la rând.

Succes, Maia Sandu!
Succes, Basarabia!”, a declarat Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu