National

Primarul PSD Timiş, Tudor Nicolae Marinescu, a decedat din cauza noului coronavirus. Edilul avea comorbiditati

Publicat: 02 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primarul PSD Timiş Tudor Nicolae Marinescu a decedat din cauza noului coronavirus. Edilul avea comorbiditati
Nicolae Tudor Marinescu, primar PSD Timiș

Tudor Nicolae Marinescu, primarul comunei Voiteg din județul Timiș, a fost răpus de COVId-19 dupăce în urmă cu doar câteva zile a ffost depistat pozitiv. Virusul i-a fost fatal bărbatului de 69 de ani care avea afecțiuni preexistente.

Primarul comunei Voiteg din judeţul Timiş, Tudor Nicolae Marinescu, a decedat, luni, după ce în urmă cu câteva zile a fost depistat cu COVID-19. El mai suferea şi de o boală incurabilă.

Tudor Nicolae Marinescua avea o boală incurabilă și a fost depistat cu COVID-19 în urmă cu câteva zile. În scurt timp, bărbatul a pierdut lupta cu virusul.

Edilul a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, la Secţia de Terapie Intensivă, transmite opiniatimisoarei.ro.

Marinescu a fost primarul comunei Voiteag de 24 de ani

Marinescu, care este primar al comunei Voiteg din anul 1996, a câştigat un nou mandat la alegerile din 27 septembrie 2020.

„Primarul care a fost trup și suflet pentru Voiteg și Folea, Tudor Nicolae Marinescu, a plecat astăzi să facă lucruri frumoase într-o lume mai bună. Este o pierdere pentru comunitatea locală, de care avea grijă din 1996, dar și pentru echipa PSD Timiș, care pierde un coleg și un prieten. Odihnă veșnică, Dodo! Sincere condoleanțe familiei!”, este mesajul organizației PSD Timiș.

Adauga un comentariu