National

Primarul Timișoarei anunță trei zile de maraton non-stop de vaccinări: „Îi chem pe toți cei care nu s-au vaccinat încă să pună umărul pentru orașul lor”

Publicat: 16 apr. 2021
dominic fritz zâmbește
Dominic Fritz, primarul Timișoarei

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunță trei zile de maraton non-stop de vaccinări și are un mesaj mobilizator pentru locuitorii urbei.

„Dacă știu ceva, e că timișorenii sunt solidari la greu, de aceea îi chem pe toți cei care nu s-au vaccinat încă să pună umărul pentru orașul lor, pentru școli redeschise, pentru viața sportivă și culturală a orașului, pentru afacerile locale, pentru normalitatea de care ne e dor tuturor”, scrie primarul Timișoarei pe Facebook.

Potrivit acestuia, sute de voluntari medici și asistenți de la toate spitalele timișorene și studenți mediciniști, societatea civilă și întreaga administrație publică locală își unesc forțele într-o inițiativă comunitară fără precedent, „cu un scop unic: victoria prin vaccinare a Timișoarei, în fața pandemiei”.

„Vor fi 3 zile de maraton, non-stop și vor fi 10.000 doze de vaccin Pfizer, la Centrul Regional de Afaceri CRAFT (Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22)”, scrie primarul, mobilizând oamenii să pună umărul pentru Timișoara și să se vaccineze, iar cei care au făcut-o deja să dea share postării și să le spună colegilor și familiei că acum e momentul să se vaccineze.

„Acum e momentul să ne demonstrăm dragostea pentru ai noștri și pentru Timișoara. Acum e momentul pentru victoria unei comunități unite în fața virusului”, susține Fritz.

Adauga un comentariu