BZI LIVE

LIVE VIDEO Primarul uneia dintre cele mai căutate comunităţi, în direct la BZI LIVE! Află cele mai importante informaţii – FOTO

Publicat: 01 dec. 2019

O nouă ediţie de maxim interes la BZI LIVE pentru ieşenii care locuiesc în zona metropolitană a municipiului Iaşi. Luni, 2 decembrie, de la ora 13.00, în studioul BZI LIVE va veni Cătălin Lupu, primarul comunei Ciurea, una din cele mai căutate comunităţi rurale de la marginea municipiului Iaşi. Primarul comunei Ciurea va explica în emisiunea moderată de Roxana Caraiman despre proiectele pe care comunitatea pe care o conduce le gestionează, despre situaţia obiectivelor derulate prin Grupul de Acţiunea Locală alături de alte comune, dar şi despre noile investiţii pe care le are în vedere. În plus, Cătălin Lupu, unul din cei mai vechi primari, cu multe mandate la activ, va expune şi alte aspecte care privesc comunitatea din Ciurea.

Ieşenii care locuiesc în Ciurea, dar şi cei interesaţi, pot lăsa întrebări pentru invitatul ediţiei de luni, 11 iunie, a BZI LIVe în direct, pe pagina de Facebook a cotidianului BUNĂ ZIUA IAŞI https://www.facebook.com/cotidianul.bzi, dar şi la rubrica de comentarii www.bzi.ro, întrebări la care invitatul Roxanei Caraiman va răspunde pentru a oferi explicaţiile necesare.

Emisiunile BZI LIVE înregistrează un real succes, fiecare ediţie în parte numărând zeci de mii de vizualizări.loading...

Comentarii
  • Un excroc, asta este acest primar.
    Cand dintr-un apartament confort doi din blocurile de la Ciurea ajunge unul dintre cei mai bogati primari si care a fost implicat in mai multe scandaluri ce am scris mai sus este pe deplin justificat.
    Pot demonstra ca-i excroc si nu-mi este frica sa spun acest lucru.

Adauga un comentariu