Actualitate

Primele declaraţii ale poliţistului care a provocat accidentul din Capitală

Publicat: 15 ian. 2022
Primele declaraţii ale poliţistului care a provocat accidentul din Capitală

Adina Anghelescu, jurnalist de investigații, a precizat care au fost, potrivit unor surse apropiate anchetei, primele declaraţii ale poliţistului de la Secţia 5 care a provocat accidentul din Capitală, în urma căruia o fată a murit, iar alta a ajuns cu răni grave la spital.

„Acest caz devoalează ce lanț al slăbiciunilor există şi nu este singurul care arată cât de putred a devenit sistemul de siguranță şi ordine publică şi, în general, Ministerul de Interne.

Poliţistul angajat din sursă externă a făcut perioada de pregătire doar două luni de zile: 6.02.2017-28.04.2017 la şcoala de agenţi din Câmpina. Ce să învețe el în două luni?

Când a fost întrebat de ce a lovit cu piciorul victima care se afla în stare de inconştinţă pe stradă polițistul a spus că el nu mai ştie cum a reacționat pentru că se afla în stare de şoc. Ori asta este iar o problemă foarte mare în pregătirea psihologică la testări.

Mai mult, el spune că ar fi văzut fetițele în ultimul moment pentru că venea un autobuz din sens opus şi fetele veneau prin spatele autobuzului. Acest lucru se va lămuri după expertiza tehnică”, a spus Adina Anghelescu.
Comentarii
  • „…era in stare de șoc”? Dar a fost suficient de prezent sa-si sune colegii si nu la 112 pentru ca acestia sa vina sa-l schimbe de haine, sa deschida semnalele luminoase si sa altereze locul faptei? Si colegii trebuie anchetati pentru ca prin gestul lor au mai omorat inca o data copilul si ne-au aratat hidosenia sistemului. Toti cei care incearca musamalizarea cazului sunt complici. Ganditi-va voi cei care-i sunteti complici ca acolo putea fi copilul vostru ori nepoata voastra care venea de la scoala.

  • In România ,unde se aranjează și apelurile la 112 de către unii polițiști că este ceva de ascuns?Da,sunt niste ,,mici genii” in a eluda legea și a mușamaliza dosare penale!Îți trebuie multa deșteptăciune sa faci așa ceva…Sa faci măgarii e simplu,sa fii integru e greu!

Adauga un comentariu