Actualitate

Primele imagini cu tânăra din Dolj răpită din fața casei de doi bărbați – VIDEO

Publicat: 31 dec. 2020
Momentul în care o târără din Dolj a fost răpită

O tânără de 18 ani din comuna Catane, județul Dolj, a fost urcată miercuri cu forța într-o mașină de doi bărbați. Aceasta a fost găsită joi de polițiști, care i-au dus la audieri și pe cei doi bărbați suspectați de lipsire de libertate.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii din Rast au fost sesizaţi, miercuri, cu privire la faptul o tânără de 18 ani, din comuna Catane, a fost urcată cu forţa într-un autoturism care ulterior a pornit în direcţia comunei Bistreț.

Mai multe echipaje de poliție au fost direcționate la fața locului. Oamenii legii au căutat tânăra și au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe raza localității Catane, fiind astfel identificat numărul de înmatriculare al mașinii în care a fost urcată fata.

Totodată, au fost instituite filtre în tot județul pentru depistarea în trafic a autoturismului.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii doljeni în colaborare cu cei din cadrul IPJ Argeș au fost identificați doi tineri, de 21 și 29 de ani, din comuna Merişani, sat Vărzaru, județul Argeş, bănuiți că ar fi mers în comuna Catane, la domiciliul tinerei, pe care ar fi urcat-o cu forța într-o mașină, în care se mai aflau alţi 3 bărbaţi.

Joi, polițiștii din Olt au depistat în trafic în Slatina o mașină în care se afla tânăra. Aceasta a fost preluată de polițiștii doljeni și dusă la sediul poliției pentru audieri.

De asemenea, cei doi bărbați din Argeș au fost preluați de polițiștii doljeni și duși la Poliție pentru cercetări.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertare în mod ilegal, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun.

Comentarii
  • Inchisoare pe viață. Burtoșii aia din mașină sunt târfele poporului român . Sa fie încarcerați imediat pe viață. Sa se reintriduca pedeapsa pe viață sau pedeapsa capitală: moartea. Toate clanurile astea să dispară din Romania. Curățați tara asta de mafioții de carne vie, droguri, organe, prostituție. Toți să crape in focul iadului. Amin!!

Adauga un comentariu