Cancan

Primele imagini de la nunta Ioanei și a lui Ilie Nătase! Si-au unit destinele la mare

Publicat: 08 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ce frumoasă-i dragostea, nu-i așa? Ioana și Ilie Năstase au spus „DA” din toată inima, reușind să ne surprindă mai plăcut ca niciodată! Primele imagini de la nunta celebrului cuplu! Porumbeii și-au unit destinele în secret, la mare, în pofida faptului că mai toată lumea credea că sunt pe punctul de a divorța!

Iubire ca-n filme

Deși gurile rele susțineau că cei doi au de gând să divorțeze, surpriză: celebrul cuplu și-a unit destinele pentru totdeauna! Bruneta și fostul tenismen au spus ”DA” din toată inima, iar galeria foto stă drept dovadă. Ioana nu a putut să-și ascundă fericirea de fani, așa că a împărtășit totul pe contul de Facebook.

Frumoasa vedetă a postat mai multe fotografii în rochia albă de mireasă, dar și alături de soțul său, însoțite de un mesaj de-a dreptul emoționant. ”Momente unice”, a scris ea. Desigur că reacțiile au curs în lanț, iar urmăritorii și prietenii brunetei au adresat numai gânduri bune în secțiunea de comentarii, dar mai ales, celebrul ”Casă de piatră!”.

Vă reamintim că sâmbătă, contactată de reporterii Spynews.ro, Ioana Năstase a confirmat în mod oficial căsătoria cu fostul tenismen. Ah, iar asta nu este tot, căci, porumbeii au luat decizia de a-și uni destinele în secret, la mare, departe de ochii cârcotașilor. Chiar și așa, ne bucurăm tare mult și le spunem și noi: Casă de piatră, dragilor!

Cum au făcut față izolării

Pe timpul pandemiei, llie Năstase s-a izolat în apartamentul luxos pe care îl deține la malul mării și nu, nu s-a plictisit deloc. Fostul tenismen s-a relaxat, a citit și s-a uitat la filme.

„Mă aflu și eu în izolare, ca toată lumea. Respect ce au stabilit autoritățile. M-am retras la Caelia, stau pe terasă, am marea lângă mine, nu pot să mă plâng din acest punct de vedere. Ies doar să-mi cumpăr medicamente, când este cazul. În rest citesc, mai văd un film, îmi umplu cum pot timpul. Aștept și eu, ca toți românii, să treacă pandemia și să-mi reiau viața obișnuită”, a spus Ilie Năstase.

Adauga un comentariu