Local

Primele reacții ale candidaților din Iaşi ai Alianţei USR-PLUS, după închiderea secțiilor de vot, numai pe BZI. RO. Iată rezultatul exit-poll-ului – Live Video

Publicat: 27 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Alegeri locale 2020. Primele reacții de la sediul USR-PLUS Iași după ce la ora 21:00 s-au închis secțiile de vot. Din partea Alianţei USR-PLUS, deputata Cosette Chichirău candidează la Primărie iar Marius Bodea, fost lider al organizaţiei municipale a PNL Iaşi, intră în cursa pentru Consiliul Judeţean.

Update: Cosette Chichirău a oferit primele declarații după realegerea lui Mihai Chirica în funcția de primar al Iașului.

„Am văzut rezultatele excepționale ale USR-PLUS, iar la Iași se joacă. La Iași nu am avut beneficiul unei alianțe de dreapta. Deja primele rezultate din secții arata că suntem înaintea lui Mihai Chirica. LaIași am câștigat deja războiul valorilor. Alianță USR-PLUS lupta cu corupția din PNL și PSD. Respect cetățenilor. Ne va lua două mandate să-i cureţe pe ăștia. Miracolul ieșean începe în seara asta”, a declarat deputata Cosette Chichirău.

„Felicitări colegilor care au muncit neîntrerupt doua luni. Rezultatele care încep sa vina din secții ne arata ca ieșenii s-au prins de pacaleala trasa de acest individ care i-a păcălit patru ani de zile. Pentru Primăria Iași și Consiliul județean Iași se joaca în acest moment”, a declarat Marius Bodea.

Adauga un comentariu