Local

Primul rezultat al testării prof. dr. Ingrid Miron pentru COVID-19 este negativ

Publicat: 17 mart. 2020

După ce soțul acesteia a fost depistat cu COVID-19, prof. dr. Ingrid Miron a fost de asemenea testată. Astăzi a venit rezultatul care este negativ. Vă reamintim că cei doi soţi medici, prof. dr. Lucian Miron și prof. dr. Ingrid Miron, sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi. Aceştia s-au întors din Franţa săptămâna trecută în ziua de marţi, iar ieri bărbatul a fost confirmat cu coronavirus. Direcţia de Sănătate Publică Iaşi va face anchetă epidemiologică pentru a afla care sunt persoanele cu care cei doi soţi au intrat în contact în ultima săptămână. Din primele surse a reieşit faptul că bărbatul nu a mers la locul de muncă iar femeia a intrat în contact cu colegii şi pacienţii de la Spitalul de Copii Sf. Maria.

Comentarii
  • Cel mai lung test din Romania.10 ore.daca iesea pozitiv zbura Indrei si multi altii.Cand vor aparea testele pozitive ale contactilor din Sf Maria se va sti adevarul.

  • Cam atat dureaza acuma sa ” faci ” probele !!
    E greu , tre sa se dei cateva telefoane ,conturi si pina dai de toti ,dureaza destul de mult ,mai ales acuma si cu virusul asta

  • Pe surse, conducerea Spitalului Sf. Maria, mi.a confirmat că si d-na Ingrid Miron a fost testata pozitiv cu cornavirus. Numai ca, fiind foarte multi vinovati ca i-au permis acesteia nestingherit accesul la sectia de oncologie a spitalului de copii, se incearca musamalizarea cazului, urmand ca in cateva zile sa se arate ca aceasta a fost contaminata de sot. Ziarul de Iasi nu mai permite nici un comentariu la adresa asa-numitei profosoare univ. Ingrid Miron si a sters toate comentariile facute despre acest caz, semn ca au primit o suma frumusica. Numai, ca pentru bani, Ziarul de Iasi devine direct responsabil de imbolnavirile pe care le-a facut si le va face in urmatoarele zile d-na Ingrid Miron!

Adauga un comentariu