Sport

Primul transfer al lui Marius Șumudică la Rizespor: jucătorul care nu zâmbește niciodată!

Publicat: 22 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primul transfer al lui Marius Șumudică la Rizespor jucătorul care nu zâmbește niciodată
Tehnicianul Marius Șumudică vrea să aducă trei jucători la noua sa echipă, Rizespor

Marius Șumudică este noul antrenor al celor de la Rizespor. Tehnicianul român a semnat un contract pe un sezon și jumătate cu ocupanta locului 12 din Turcia, la mai puțin de două săptămâni de la despărțirea de Gaziantep. Chiar în ziua în care Marius Șumudică a fost anunțat drept noul antrenor, Rizespor a oficializat transferul lui Erik Sabo (29 de ani), mijlocaș defensiv care, ultima dată, a evoluat la Karagumruk.

„Internaționalul slovac Erik Sabo, care a înscris 9 goluri în 33 de meciuri în sezonul trecut și 5 goluri în 12 meciuri în acest sezon, a semnat un contract pe un an și jumătate cu clubul verde-albastru. Îi urăm bun venit lui Erik Sabo, care va purta tricoul cu numărul 52, și îi urăm mult succes!”, a anunțat Rizespor pe site-ul oficial.

Erik Sabo a fost rezervă la Rizespor în meciul pe care noua echipă a lui Marius Șumudică l-a disputat cu Gaziantep, fosta formație a antrenorului român.

Erik Sabo, fotbalistul care nu zâmbește niciodată, trebuia să ajungă la FCSB în 2016

Puțini știu că Erik Sabo ar fi trebuit să ajungă la FCSB în 2016, când PAOK a vrut să-l trimită în România la schimb cu Fernando Varela. Mijlocașul central are 18 selecții în naționala Slovaciei și este cotat la 1,7 milioane de euro de Transfermarkt.
Născut pe 22 noiembrie 1991, Erik Sabo a crescut la Surovce, un mic sat cu puțin peste 2.000 de locuitori, de lângă Trnava, într-o familie extrem de numeroasă, cu 10 copii. Noua achiziție a celor de la Rizespor are 5 frați și 4 surori și recunoștea într-un interviu acordat pentru presa din Grecia că a avut o copilărie interesantă. Grecii l-au descris, pe vremea când evolua pentru PAOK, ca un fotbalist extrem de concentrat pe ce are de făcut în teren și care nu zâmbește niciodată, nici măcar după ce marchează.

Adauga un comentariu