National

Principalul suspect al crimei din Botoșani a fost prins. Iată primele imagini cu cel care ar fi omorât-o pe fetița de 8 ani – FOTO

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Principalul suspect al crimei din Botoșani a fost prins. Iată primele imagini cu cel care ar fi omorât-o pe fetița de 8 ani - FOTO
În momentul în care bărbatul a fost identificat, acesta a încercat să fugă, iar polițiștii au fost nevoiţi să tragă şi două focuri de armă, însă au reușit să-l aresteze

Principalul suspect al crimei din Botoșani, unchiul fetiței, în vârstă de 32 de ani, a fost prins într-o zonă de vegetație. Individul este dus acum la audieri.

În urmă cu câteva momente, bărbatul de 32 de ani a fost prins într-o zonă de vegetație, lângă casa unde a dispărut fetița.

Individul a fost observat de oamenii legii în apropierea unui câmp, iar imediat întreaga zonă a fost împânzită de zeci de polițiști și jandarmi.
În prinderea bărbatului a fost folosit un câine de luptă, mai multe drone, dar și un elicopter, iar la scurt timp individul a fost prins și încătușat.

În momentul în care bărbatul a fost identificat, acesta a încercat să fugă, iar polițiștii au fost nevoiţi să tragă şi două focuri de armă, însă au reușit să-l aresteze.

Adauga un comentariu