Local

Prins băut la volan, pe străzile din Iași

Publicat: 15 feb. 2020

Ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Vlădiceni.
Întrucât șoferul mirosea a alcool, el a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările continuă.

Tot ieri, agenții din cadrul Secției III Poliție Rurală Popricani au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că tânărul nu are permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis, iar cercetările continuă.loading...

Adauga un comentariu