Economic Local

Prinși în timp ce distrugeau bunurile de pe domeniul public

Publicat: 21 nov. 2019

Tot mai multe persoane certate cu simțul civic sunt sancționate de oamenii legii în timp ce sunt surprinși distrugând mobilierul stradal sau bunuri de pe domeniul public. În urmă cu două zile, polițiștii locali l-au surprins pe un individ care a distrus și furat mai multe ghivece cu flori de pe domeniul public.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 3 Poliție Locală l-au depistat pe Șoseaua Națională, în zona Podu Roș, pe numitul C. Ș., de 34 de ani, în timp ce avea asupra sa 5 ghivece de flori, pe care le-ar fi sustras de pe domeniul public”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Vandalii sunt în număr tot mai mare

În cursul aceleiași zile, un individ a fost surprins în timp ce incinera obiecte luate de pe domeniul public în zona pasarelei Octav Băncilă.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 1 Poliție Locală au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 300 lei, pe numitul B.L.F, domiciliat în județul Iași, deoarece a fost depistat sub pasarela Octav Băncilă în timp ce incinera cabluri electrice cu scopul recuperării cuprului”, au mai precizat reprezentanții instituției.

Nu mai puțin de 11 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pe 19 noiembrie, din motive asemănătoare.loading...

Adauga un comentariu