International

Priscilla Presley, desfigurată de operațiile estetice. Văduva regretatului Elvis Presley este de nerecunoscut la 77 de ani

Publicat: 05 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Priscilla Presley desfigurată de operațiile estetice. Văduva regretatului Elvis Presley este de nerecunoscut la 77 de ani
Se pare că intervențiile la care Priscilla Presley a apelat de-a lungul timpului nu au avut tocmai rezultatul dorit

Se pare că intervențiile la care Priscilla Presley a apelat de-a lungul timpului nu au avut tocmai rezultatul dorit. Astfel, în prezent, văduva regretatului Elvis Presley e de nerecunoscut la 77 de ani.

Priscilla Presley este desfigurată de operațiile estetice. Mulți dintre fanii ei abia o mai recunosc pe actriță, după ce, de-a lungul carierei sale, a trecut de mai multe ori pragul clinicii medicului estetician. Pe 2 mai, văduva lui Elvis Presley a avut o apariție surprinzătoare la Met Gala 2022, eveniment ce s-a desfășurat la New York.

Priscilla Presley și-a făcut rinoplastie, lifting facial și implanturi în zona pomeților.

Priscilla Presley, desfigurată de operațiile estetice

Se pare că Priscilla Presley a cam exagerat cu injecțiile cu botox sau acid hialuronic, pentru că fanii abia o mai recunosc. Astfel, operațiile estetice nu au făcut decât ca fața angelică prin care l-a cucerit pe Regele Rock ‘n Roll-ului să devină doar o amintire.

Pe 2 mai, Priscilla Presley a venit la Met Gala 2022 însoțită de actorul Austin Butler. Acesta îl interpretează pe regretatul Elvis Presley în filmul cu același nume. Pelicula despre viața marelui artist va avea premiera în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Va ajunge în cinematografe luna viitoare, pe 24 iunie.

Văduva lui Elvis Presley a întors toate privirile la MET Gala 2022

Priscilla Presley a apărut pe covorul roșu de la MET Gala îmbrăcată într-o rochie neagră. Aceasta e semnată Prada și a făcut-o să arate mai tânără, conform jurnaliștilor de la Daily Mail. Văduva lui Elvis Presley și-a accesorizat ținuta printr-o bentiță neagră, pe care a purtat-o pe cap, ce contrasta cu părul ei roșcat.

Din nefericire, însă, conform sursei citate, operațiile estetice au cam stricat această defilare la Gala anuală, ținută la Metropolitan Museum of Art din New York. Invitații au scos din buzunare 35.000 de euro pentru cina de gală.

Priscilla Presley a interpretat numeroase roluri celebre. Aceasta a jucat în faimosul serial Dallas, în care a avut rolul Jenei Wade, pentru 5 ani. Ea a apărut și în serialul american Melrose Place și a interpretat rolul principal în serialul The Naked Gun.

Adauga un comentariu