Local

Pro România Iaşi şi-a lansat candidaţii la alegerile locale 2020 – FOTO,VIDEO

Publicat: 02 aug. 2020

Astăzi, la Complexul Hotelier Ciric, a avut loc lansarea candidaţilor filialei Pro România Iaşi la alegerile locale 2020. Reprezentanţii formaţiunii politice şi-au desemnat candidaţii la alegerile locale, la Primăria Iaşi urmând a candida Sorin Iacoban, preşedintele organizaţiei judeţene Pro România Iaşi. De asemenea, la şefia Consiliului Judeţean Iaşi va candida Bogdan Abalașei, prim vicepreşedinte al filialei judeţene.

Cu toate acestea, liderii organizaţiei judeţene au arătat că în actuala situaţie generată de pandemia Covid-19, alegerile ar fi trebuit amânate.

Comentarii
  • MULT SUCCES PRO ROMÂNIA! GRUPUL INFRACȚIONAL ORGANIZAT PSD descifrat de scriitorul Andrei Pleșu ca o simfonie de țoparlani și idioți etc trebuie să dispară precum PNȚCD, dar nu e suficient, având în vedere în ce situație a ajuns România.

  • PRO ROMÂNIA ESTE PENTRU ROMÂNIA ȘI PENTRU ROMÂNI. Este cu adevărat un partid autentic de stânga nu precum GRUPUL INFRACȚIONAL ORGANIZAT PSD descifrat de scriitorul Andrei Pleșu ca o simfonie de țoparlani și idioți etc.

Adauga un comentariu