BZI LIVE

LIVE VIDEO – Problema stringentă a ieșenilor: fluidizarea traficului! Petru Movilă, city manager al muncipiului Iași, vorbește la BZI LIVE despre soluțiile găsite pentru deblocarea traficului infernal – FOTO

Publicat: 23 sept. 2021

Vineri, 24 septembrie 2021, de la ora 11:30, în studioul BZI LIVE va fi prezent Petru Movilă, city manager al muncipiului Iași, pentru a discuta despre o serie de probleme cu care se confruntă orașul. Primul aspect adus în discuție va fi una dintre cele mai stringente probleme ale ieșenilor, respectiv traficul infernal din oraș. Reprezentantul primăriei va vorbi despre soluțiile analizate în vederea fluidizării traficului. Banda unică pentru transportul public din cartierul Nicolina va fi extinsă până în capăt CUG, însă nu se știe încă dacă aceasta este măsura care va rezolva problema. Cum vor fi împăcați ieșenii, fie că se deplasează cu mașinile personale ori cu mijloacele de transport în comun, va răspunde invitatul Roxanei Caraiman.

Un alt subiect va fi legat de planurile de urbanism și amenajarea teritoriului iar Petru Movilă va expune proiectele majore, pe termen lung, pe care le propune.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Cei din nt, sv ,bc ,vs 4in1 … toti la is , masini parcate numai din alte judete , pe strada la fel . Taxati corespunzator si o sa se fluidezeze traficul plus bani la buget !impozitul il platesc in judetul lor .

Adauga un comentariu