Magazin

Probleme cu turbosuflanta? Turbo9, pentru reparații ce dictează experiențe ireproșabile de exploatare

Publicat: 27 nov. 2019

Din rândul bătăilor de cap pe care le au mai frecvent decât ar trebui conducătorii auto, defectarea turbosuflantei este în mod categoric o problemă ce ar dori să o evite pe cât mai mult posibil. Avarierea ei trebuie întâmpinată cu servicii de reparații profesionale, iar recondiționarea efectuată de specialiștii Turbo9 dictează astăzi experiențe viitoare de exploatare care mulțumesc publicul larg.

Identificarea simptomelor pe care le transmite o turbosuflantă cu probleme trebuie să fie imediat urmată de măsurile necesare pentru a evita defectarea totală a acesteia. Situațiile în care turbina se poate strica sunt dintre cele mai variate. Potrivit experților Turbo9.ro, service specializat din Iași, uzura și diverse defecțiuni intervin asupra integrității acesteia. Astfel, o turbosuflantă se va defecta prematur dacă:

* în carcasa turbinei/compresorului pătrund corpuri străine;

* uleiul responsabil cu lubrifierea este contabinat cu particule diverse;

* lipsa uleiului afecteaza lubrifierea;

* ungerea deficitară, consecinţă a unor furtunuri sparte/ înfundarea intercooler-ului.

Sunt situații care nu pot fi evitate, motiv pentru care intervenția experților este inevitabilă. Pentru că prima variantă, înlocuirea turbosuflantei, este și cea mai costisitoare, alternativa vizează recondiționarea acesteia. Turbo9 pune la dispoziția celor care se află într-o astfel de situație servicii de reparatii turbosuflante profesionale, pentru care oferă întotdeauna garanția calității.

Bineînțeles, pe cât posibil întreținerea acesteia poate fi realizată prin executarea anumitor manevre mai responsabil. Spre exemplu, pe cât posibil, accelerarea imediat după pornire va fi evitată, mai ales dacă motorul nu a atins temperatura de lucru. De asemenea, răcirea motorului post un regim intens de lucru se va efectua în mod treptat. Este necesar pentru a evita șocurile termice. De altfel și schimburile de ulei, realizate responsabil și conform cu necesitățile autovehicului, vor fi mereu în atenție.

Recondiționarea turbosuflantei și ce presupune acest serviciu

Pentru a determina care sunt neregulile turbosuflantei, experții Turbo9.ro oferă diagnoza gratuită, parte din serviciile de reparații turbosuflante disponibile pe turbo9.ro.

Pașii compleți pe care specialiștii îi va realiza pentru a efectua recondiționarea turbosuflantei sunt binestabiliți și vizează demontarea, controlul și diagnosticarea măsurătorilor oferite de producător, urmate de schimbarea pieselor care prezintă semne de uzură, o echilibrare profesională a cartușului și asamblarea finală a acesteia. Nu în cele din urmă, se va avea în vedere analiza lucrării, alături de reglementarea presiunii de turație dacă este cazul.

Pentru ca experințele de rulare post reparații să fie la întreaga lor capacitate, recomandarea experților Turbo9 este de a efectua o schimbare a uleiului, precum și a filtrelor de aer, respectiv de a înlocui și uleiul de motor, de a curăța eficient intercoolerul și tubulatura de admisie.

Reparația turbosuflantei constituie recomandarea acestora pentru cei care doresc să prelungească durata de viață a sistemului, fără a realiza investiția usturătoare pe care o presupune înlocuirea acesteia cu una nouă. Costurile vor fi însemnat reduse, iar experiența service-ului va garanta reușita procesului de recondiționare.

Despre costurile pe care le presupune o astfel de reparație, dar și despre cum pot obține o programare la acest service pot afla mai multe cei interesați pe www.turbo9.ro.loading...

Adauga un comentariu