Actualitate

Probleme mari pentru Dan Barna. Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă anchetează proiectele liderului USR

Publicat: 17 oct. 2019

Dan Barna are probleme mari, după investigația jurnaliștilor de la Rise Project. Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă a anunțat că anchetează proiectele pe care firmele lui Dan Barna le-a desfășurat.

Conform unui răspuns al DLAF către jurnaliștii de la Rise Project, sunt vizate proiectele de incluziune socială pe bani europeni, care implică firma lui Dan Barna.
Două dintre ele („SES-am deschide-te” și „Biblioteca bunelor practici”) au intrat în cercetări preliminare după articolul nostru de marți.

Primul, implementat în tandem cu CJ Alba, a inclus croitoria condusă de sora lui Barna și o tipografie căpușată sistematic.

În al doilea, eșuat complet, compania lui Barna a fost beneficiar direct.

Al treilea, „Punți Comunitare”, se află deja sub investigația DLAF. Parteneri cu CJ Alba și aici, Barna și Dragoş Jaliu, 50 de ani, conferenţiar la SNSPA, au finanțat din banii contribuabilului european o casă de producție devalizată între timp și o bază sportivă modernizată cu resurse destinate persoanelor defavorizate.loading...

Comentarii
  • Bai pesedisti imputiti, cum puteti spune ca are probleme mari? Faptul ca o institutie face controale la comanda, nu inseamna automat ca vor gasi probleme! Asa ca #mooiedancila cu tot cu psd (uniunea asistatilor social din Romania)

Adauga un comentariu