Local

Probleme tehnice pe Aeroportul Internațional din Iași. O cursă spre Roma a fost amânată – UPDATE

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Probleme tehnice pe Aeroportul Internațional din Iași. O cursă spre Roma a fost amânată - UPDATE
Probleme tehnice pe Aeroportul Internațional din Iași

Avionul care pleca de pe Aeroportul Internațional din Iași spre Roma s-a întors din drum din cauza unor defecțiuni tehnice.

UPDATE: Pasagerii de Roma au decolat acum vreo 30 min cu o alta aeronavă, cea de la Larnaca.

Cursa WizzAir Iași-Roma va decola la ora 19.00.

„Într-adevăr aeronava de pe cursa Iași-Roma s-a întors din drum. Sunt niște defecțiuni tehnice”, a declarat Romeo Vatră.

„Nu sunt blocati pasagerii. Aproximativ 165 de persoane au fost debarcate după ce aeronava a trebuit sa revină la sol. Din cauza unei probleme tehnice depistată în timpul zborului.

Avionul s-a întors după 10 minute de la momentul decolării și a aterizat în siguranță. Acum pasagerii sunt în T4”, au declarat reprezentanții Aeroportului Internațional din Iași.

 

 

Comentarii
  • Un manager de cacao care MINTE FARA SCRUPULE CARE ASI BATE JOC DE PROPRII ANGAJATI CARE EFECTIV FUGE DE RASPUNDERE VEZI T4 …..SCARI NEFUNCTIONALE….BENZI NEFUNCTIONALE….MIZERIE….ACELE APARATE DE LA ACCES SAU CUM SE NUMESC NEFUNCTIONALE ….FARA SPATII COMERCIALE FARA MULTE………DAR IESE CU O NESIMTIRE LA TOATE INTERVIURILE , TE DOARE CAPUL CAND CITESTI COMENTARIILE DESPRE EL……..ALEXA DUTE CU TOT CU EL LA ,,,,GROAPA DE GUNOI,,,,,,,ANCHETA LA ACEASTA INSTITUTIE SI FACUTA BINE SA NU SCAPE NIMENI ( A SE VEDEA NESIMTITA SI HOATA DE LA FINANCIAR FURA DE ANI DE ZILE,,,,,,,,ACUM MI-A ZIS SORA CA VREA SA DUCA ANGATI LA IARBA VERDE SA-I CUMPERE PT ASTA ARE BANI MARSAVUL. DACA LE SPUI SA LE FIE RUSINE NU AI NICI O SANSA AU SORICUL GROS …..CURVARIA E LA PUTERIE ASA E MADAM

Adauga un comentariu