Economic Local

Proceduri simplificate pentru plata facturilor la utilități. Ieșenii pot plăti totul de acasă

Publicat: 11 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Proceduri simplificate pentru plata facturilor la utilități. Ieșenii pot plăti totul de acasă

Mai toți operatorii de utilități din Iași s-au mișcat repede și au reglementat sistemele de plată de la distanță, pentru a se evita aglomerările la ghișee. Astfel, ApaVital a simplificat procedurile pentru plata online a facturilor reprezentând contravaloarea serviciilor de apă și de canalizare, oferind posibilitatea efectuării de plăți directe, fără a mai fi nevoie de crearea unui cont de utilizator.

„Pe site-ul ApaVital, pe prima pagină, a fost postată o pictogramă cu mesajul #STAIACASA, PLATESTE FACTURA ONLINE, iar un singur click pe imaginea respectivă trimite abonatul în zona în care află cât are de plată și își poate plăti factura”, au explicat reprezentanții ApaVital.

Toate facturile la întreținere pot fi plătite online

În cazul facturior la gaze naturale și energie electrică există conturile E.ON Myline și posibilitatea de virament bancar.
În cazul Salubris SA, ieșenii au posibilitatea de a solicita primirea facturii pentru servicii de salubritate prin e-mail și de a o achita prin internet banking la unitățile bancare, la magazinele partenere PayPoint, Payzone și un-doi Centru de plăți.

„Recomandăm cetățenilor să evite depunerea cererilor de orice tip la registratura societății, solicitările însoțite de documente putând fi transmise la adresa de e-mail [email protected], prin fax sau prin serviciile poștale. Lucrătorii din cadrul societății vor acorda asistență telefonică sau prin e-mail”, au explicat reprezentanții Salubris Iași.

Adauga un comentariu