International

Procesul Johnny Depp vs. Amber Heard scoate la iveală noi detalii şocante despre căsătoria celor doi: „Dans, droguri și muzică”

Publicat: 20 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Procesul Johnny Depp vs. Amber Heard scoate la iveală noi detalii şocante despre căsătoria celor doi Dans droguri și muzică
noi detalii şocante despre căsătoria lui Johnny Depp și Amber Heard

Procesul Johnny Depp vs. Amber Heard scoate în prim plan de data aceasta detalii legate de programul de nuntă al cuplului, din 2015, care conţinea şi o secţiune în care apărea, negru pe alb, consumul de droguri.

De asemenea, actrița Amber Heard a declarat că Johnny Depp „A fost dragostea vieţii mele”. Totodată, aceasta descriindu-l pe fostul soț drept un bărbat orbit de gelozie şi care devenit violent din cauza drogurilor şi a alcoolului.

„Abia îmi găsesc cuvintele pentru a descrie cât este de dureros, oribil pentru mine să fiu aici şi să retrăiesc totul”, a explicat ea la începutul mărturiei de la tribunalul din Fairfax, în apropiere de Washington.

procesul Johnny Depp vs. Amber Heard
Întreaga Americă urmăreşte live, fiecare termen din procesul Johnny Depp vs. Amber Heard

Procesul Johnny Depp vs. Amber Heard

Întreaga Americă urmăreşte live, fiecare termen din procesul Johnny Depp vs. Amber Heard. Astfel, acuzaţii de agresiune fizică, consum de droguri, lacrimi, totul este transmis live, reuşind să împartă americanii în două tabere: echipa Heard sau Echipa Depp.

Până în acest moment, scandalul nu i-a ajutat deloc pe cei doi actori. Johnny Depp şi a pierdut contractul pentru seria Piraţii din Caraibe, iar actriţa Amber Heard este la un pas de a-şi pierde rolul din Aquamen.

La ultimul termen al procesului, avocaţii lui Depp au descoperit că Heard a fost arestată în anul 2009, după ce şi-a bătut un fost partener pe un aeroport din Seattle.

„Avocat Jhonny Depp: Depp nu este singurul partener pe care l-aţi atacat, nu, doamna Heard?

Amber Heard: Nu l-am atacat niciodată pe domnul Depp şi pe nici o persoană cu care am avut legături amoroase.”

În trecut, Amber Heard a susţinut că drogurile și alcoolul l-au transformat pe Depp într-un „monstru” violent.

„Avocat Johnny Depp: Cine a fost adevăratul monstru în această relaţie, doamna Heard?

Amber Heard: El trăieşte în Johnny. Într-o jumătate a lui. Nu în întregul lui. Pentru că cealaltă jumătate este minunată, frumoasă, este bărbatul pe care îl iubesc. El este cel care a consumat întotdeauna droguri şi m-a bătut. Da, el a fost întotdeauna monstrul.”

procesul Johnny Depp vs. Amber Heard
Astfel, acuzaţii de agresiune fizică, consum de droguri, lacrimi, totul este transmis live, reuşind să împartă americanii în două tabere: echipa Heard sau Echipa Depp

Dans, droguri și muzică

De altfel, avocaţii au adus în faţa juriului programul de nuntă al cuplului, din 2015, care conţinea şi o secţiune ce menționa consumul de droguri.

„Avocat Johnny Depp: Şi următorul lucru pe listă este. Citez: dans, droguri şi muzică. Am încheiat citatul. Aşa este?

Amber Heard: Este corect.

Avocat Johnny Depp: Aşadar aţi plănuit să consumaţi droguri la nuntă alături de o persoană pe care o caracterizaţi ca fiind – dependentă de droguri?

Amber Heard: Ca să fiu corectă, trebuie să menţionez că urma să avem petreceri diferite. Aşadar. O petrecere de mireasă, înainte de nuntă. Şi oricum, programul de nuntă a fost modificat după. Acesta este un draft pe care l-am trimis înainte. S-au făcut multe schimbări după.”

Cuplul Heard – Depp, s-au cunoscut în anul 2009 şi au fost căsătoriți în perioada 2015-2016. Acuum, actorul o acuză de fosta soţie că i-ar fi lăsat excremente pe patul conjugal, iar ea că ar fi fost violată de acesta folosind o sticlă de lichior.

Amintim că aceste este un proces de defăimare, Johnny Depp dând-o în judecată pe Heard după ce a publicat un articol în Washington Post, în care a spus că a fost abuzată fizic. În acest seens, actorul îi cere fostei soţii 50 de milioane de dolari daune.

Acum rămâne de văzut ce alte detalii va scoate la suprafață acest interminabil proces Johnny Depp vs. Amber Heard.

Adauga un comentariu