Actualitate

Procurorii DNA au descins în cimitir și au exhumat un mormânt, în căutarea lui Codruț Marta

Publicat: 27 feb. 2020

Procurorii au descins în Cimitirul Sfântul Ilie din Pipera, acolo unde aveau suspiciuni ca ar fi îngropat cadavrul lui Codruț Marta. Oamenii legii sunt convinși că acesta ar fi fost ucis, și fac demersuri pentru a-i găsi cadavrul, la mai bine de opt ani de la dispariție.

Poliţia a fost sesizată pe 25 mai 2012 cu privire la dispariţia în împrejurări suspecte a lui Codruţ Alexandru Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar, de către soţia acestuia, Andreea Marta, care a precizat că ultima dată soţul ei a fost văzut pe 21 mai.

Ulterior, Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Direcţia de Investigaţii Criminale – Serviciul Urmăriri, a dispus darea în urmărire internaţională prin Interpol a lui Codruţ Alexandru Marta. Numele lui Codruţ Marta a fost vehiculat în mai multe dosare de evaziune fiscală, fiind cercetat alături de fostul preşedinte ANAF Sorin Blejnar şi de alte persoane cu funcţii de conducere în autorităţi de control ale statului.

În legătură cu dispariţia lui au fost audiate mai multe persoane, cunoscuţi şi apropiaţi ai acestuia, printre care şi Elan Schwartzenberg şi Sorin Blejnar.loading...

Adauga un comentariu