Actualitate

Prodanca si Reghe au facut a doua nunta in Las Vegas!

Publicat: 19 iul. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prodanca si Reghe au facut a doua nunta in Las Vegas
17

In vacanta petrecuta impreuna cu familia in Las Vegas, pentru Anamaria Prodan au batut iar clopotele de nunta! In 2008 au facut nunta in stil “Elvis”, iar acum au repetat figura, mireasa purtand o rochie ca-n “Sex And The City!” Sotul ei, Laurentiu Reghecampf, a cerut-o din nou in casatorie in fata „fantanii care canta si danseaza” din Bellagio.

Ana a fost intrebata inca o data daca ar mai vrea sa spuna „Da!", chiar acolo, in Vegas. Ea s-a mobilizat imediat, le-a luat pe sora ei, Anca, si pe mama ei, Ionela Prodan, si toate au mers degraba sa gaseasca rochia de mireasa potrivita pentru Anamaria.

La proba, Prodanca avut de furca cu rochiile care nu-i veneau, la un moment dat izbucnind in lacrimi de nervi! „Eu am sanii mari, daca-mi vine la sani, mi-e mare la umeri, daca mi-e buna la umeri, mi-e mare la sani", a rabufnit Ana. Pana la urma, a ales o creatie semnata de Vera Wang, una dintre marcile pe care actrita Sarah Jessica Parker a probat-o pentru fabuloasa ei nunta din filmul "Sex And The City".

Adauga un comentariu