BZI LIVE

LIVE VIDEO – Prof. dr. Carmen Dorobăț, medic la Spitalul de Boli Infecțioase Iași, va discuta miercuri la BZI LIVE despre efectele și tratamentele folosite împotriva Covid – 19

Publicat: 03 aug. 2021

Miercuri, 4 august 2021, ora 11.30, prof. dr Carmen Dorobăț, medic la Spitalul de Boli Infecțioase ” Sf. Parascheva” Iași, va discuta despre efectele și tratamentele folosite în lupta cu SARS-CoV-2. Recuperarea medicală după boală, dar și despre noua tulpină Delta, în emisiunea moderată de Irina Zaharia, în Studioul BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Aceasta doamna a fost condamnata cu suspendare pt acte de corupție și mai are curaj sa vorbească? Suspendare la acte de corupție ?.Flagrant ! Ce ziceți? Ar fi bine sa stea ascunsa și sa tacă! Sa considere ca este in închisoare și nu poate vorbi.Ce ziceți”doamna” șpăgară de asta?

Adauga un comentariu