BZI LIVE

LIVE VIDEO – Prof. dr. Grigore Tinică revine la BZI LIVE pentru a discuta despre noutățile în tratamentul chirurgical al bolilor cardiace – FOTO

Publicat: 09 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 10 martie 2021, de la ora 16:00, invitat în studioul BZI LIVE este prof. dr. Grigore Tinică, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Iași, pentru a discuta despre cele mai noi tratamente chirurgicale ale bolilor cardiace. Chirurgia cardiacă necesită o gamă largă de echipamente sofisticate iar medicul primar chirurg cardiovascular va detalia care sunt tehnologiile performante în vederea tratamentului chirurgical de specialitate apărute recent. De asemenea, invitatul Roxanei Caraiman va explica și care sunt afecțiunile cardiovasculare care, în evoluție, depășesc stadiul de control terapeutic și devin boli cu indicație pentru tratament chirurgical.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu