BZI LIVE

LIVE VIDEO – Prof. dr. Veronica Mocanu, medic primar endocrinolog discută în emisiunea BZI LIVE despre obezitate și bolile asociate la copii – FOTO

Publicat: 19 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Statististicile arată că în următorii 25-30 de ani, aproximativ 90% din populația globului pământesc va suferi de obezitate. Motivele principale fiind alimentația bazată pe carbohidrați, cea de tip fast food, lipsa sportului, dar și utilizarea gadgeturilor timp îndelungat, ce duce la sedentarism. Specialiștii trag semnale de alarmă, mai ales în ceea ce privește sănătatea copiilor, care prezintă cel mai mare risc de obezitate și alte boli asociate.

Prin materialele educaţionale „Traista cu sănătate. Tradiții sănătoase pentru copii sănătoși”, autoarea prof. dr. Veronica Mocanu, medic primar endocrinolog, dorește să comunice un stil de viață sănătos în rândul populației. Mai multe informații despre supraponderabilitate, obezitate, nutriție și un regim de alimentație corect, vor fi discutate în emisiunea BZI LIVE, 20 mai 2022, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu