Eveniment-Social

Prof. Silviu Iordache, fost director al Casei Corpului Didactic „Spiru Haret” Iași, participă la conferință finală a proiectului CRED

Publicat: 12 dec. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Prof. Silviu Iordache fost director al Casei Corpului Didactic Spiru Haret Iași participă la conferință finală a proiectului CRED
Profesorul ieșean anunță că este unul dintre cele mai bune proiecte implementate de Ministerul Educației în ultimii ani

Prof. Silviu Iordache, fost director al Casei Corpului Didactic „Spiru Haret” Iași, participă la conferința finală a proiectului ,,Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” (CRED) care se desfășoară între 11-12 decembrie 2023 la București – Ramada Parc.

„Este unul dintre cele mai bune proiecte implementate de Ministerul Educației în ultimii ani și sunt mândru că am făcut parte din echipă în calitate de expert local coordonare formare în județul Iași. Câteva mii de cadre didactice din județul nostru au fost beneficiarii direcți ai proiectului, fie că au făcut parte din echipa de implementare, participanți la cursurile de formare, au realizat resurse educaționale sau au fost câștigători ai concursului ,,Creatori de educație”. În cei 5 ani de implementare activitățile proiectului au vizat incluziunea și s-au pliat pe politicile și prioritățile educaționale, abordând nevoile grupurilor vulnerabile. Totodată proiectul a generat un impact pozitiv prin creșterea atractivității activităților școlare și îmbunătățirea performanței școlare a elevilor participanți. De asemeni el a avut efecte pozitive asupra abilitării cadrelor didactice privind abordarea diferențiată a grupurilor vulnerabile de elevi și a îmbunătățit colaborarea la nivelul comunității școlare și dezvoltarea capacității instituționale”, a transmis prof. Silviu Iordache, fost director al Casei Corpului Didactic „Spiru Haret” Iași.

Comentarii
  • C.R.E.D. si eu ca este unul dintre cele mai bune proiecte atata timp cat o parte dintre membrii proiectului au incasat venituri colosale fara a face nimic. Am facut tot noi cadrele didactice activitatile pe care le-ati bifat voi in proiect, deoarece ne-a fost impus de Inspectoratul scolar!!!!!

Adauga un comentariu