International

Profesoară de 35 de ani, condamnată la închisoare pentru că a sedus un elev de 15 ani! Incredibil modul cum l-a sedus

Publicat: 07 mart. 2021
profesoara cu masca la gura
O profesoară a fost condamnată la închisoare pentru că a sedus un elev

Profesoară, la închisoare pentru că a sedus un elev! S-a întâmplat în Anglia, acolo unde o profesoară în vârstă de 35 de ani a fost condamnată pentru că a sedus un elev de 15 ani. A luat șase ani și două luni pentru această faptă.

Profesoara este căsătorită, notează BBC News.

Profesoară, la închisoare pentru că a sedus un elev

Kandice Barber a fost profesor supraveghetor la o şcoală din Wendover, acolo unde l-a cunoscut pe elevul de 15 ani. Procurorii au susținut că profesoara a făcut o adevărată obsesie pentru adolescent. I-a trimis poze topless şi chiar o filmare în care își oferă singură plăcere. Totul, sperând că îl va seduce pe tânăr, ceea ce s-a și întâmplat. Elevul a căzut în mrejele ei, iar cei doi au ajuns să se iubească până și pe un câmp!

Jurnaliștii scriu că, în momentul în care povestea celor doi a ieşit la iveală, profesoara l-a amenințat pe elev. I-a spus că-i va face probleme dacă povestește ceva. Însă cazul a ajuns în instanță, iar Kandice Barber a fost găsită vinovată de coruperea minorului. Vineri, 5 martie, la doar o lună de când a fost totul făcut public, magistraţii Curții Coroanei din Aylesbury au și dat verdictul – şase ani şi două luni de închisoare.

Iar asta nu e tot! După ce va ieși din închisoare, Kandice Barber este obligată să se anunțe autorităţile în legătură cu orice schimbare de domiciliu și ori de câte ori întreprinde vreo călătorie! În plus, numele ei este acum trecut într-un registru al prădătorilor sexuali din Marea Britanie, iar Kandice Barber va avea interzis pe viitor să mai lucreze cu minori!

„Profesoara avea misiunea să ajute elevii să ia deciziile corecte, dar ea i-a ajutat să ia cele mai greşite decizii”, au motivat judecătorii sentința dată.

Comentarii
 • saracu. cred s-a speriat de „savarina”. eu pe astia i-as castra. sa ai parte de pasarica tanara si experimentata gratis si sa dai cu piciorul unei sanse unice in viata.

 • Mare dreptate ai.conform poeziei
  In lumea asta prost facuta,
  Cacatii fut in loc sa puta.
  Iar futangiii consacrati,
  Nu pot sa futa de cacati!

 • Subscriu. Nu dai cu picioru la o trașcă umedă si flamanda cum da vaca in donita. O rezolvi si apoi alta pe felie. De 8 martie sa fie.

 • A innebunit lumea, COMPLET!!! Sa distrugi o viață pentru… Cati minori nu au avut prima experiență cu majori și-i mulțumesc și azi, Domnului, pentru asta? Sa fi fost mama/tata acelui băiat i-aș fi spus tipei „sărut mana”!

 • Si crezi ca dacă NU știi tu, nu tot se arde??? Nu aș face o tragedie, chiar nu, nu cred ca asta(scandal, procese) ar fi soluția. Spre informarea ta, sunt destule puștoaice de 15-17 ani ce caută sa sara într-un „pat” de 35… Ca nu le știi tu este altceva. Tot așa cum am întâlnit părinți ce, isi învață fetele, încă de la 14-15 ani, ce înseamnă sex-ul, contraceptia, devin cei mai buni prieteni ai acestor fete și astfel, de fapt, le au sub control.

 • Si care este diferenta intre povestea asteia si povestea lui Emanuel Macron ?, ea de ce nu e la puscarie pentru aceiasi fapta la aceiasi varsta ?

Adauga un comentariu