National

Profesorul care a întreținut relații intime cu o elevă timp de doi ani a fost trimis în judecată

Publicat: 02 iul. 2020

Profesorul de Tehnologie de la o şcoală din judeţul Giurgiu care a întreţinut raporturi sexuale cu o elevă, timp de doi ani, în schimbul unor sume de bani, a fost trimis în judecată. El este în continuare arestat preventiv.

”Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Giurgiu au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului A.G., pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată şi pornografie infantilă în formă continuată săvârşită prin sisteme informatice”, a transmis, joi, DIICOT.

Sursa citată a precizat că, în perioada septembrie 2015 – iunie 2018, în care persoana vătămată minoră a urmat clasele V-VIII la o şcoală generală de pe raza judeţului Giurgiu, inculpatul, profesor de Educaţie Tehnologică la clasa în care învăţa minora, a început să comunice cu aceasta atât prin intermediul aplicaţiilor clasice (mesaje/apeluri telefonice), cât şi prin intermediul aplicaţiilor de socializare.

Adauga un comentariu