Magazin

Profită de reducerile de Black Friday  oferite de Altgrad Auto pentru iubitorii mașinilor Ford

Publicat: 26 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Fără îndoială că pentru iubitorii de mașini, un Ford are un loc special în inima lor. Chiar dacă se declară fanii unei anumite mărci, puțini sunt cei care îi poti rezista unui Ford. De-a lungul timpului, în branșă acest nume a devenit unul sinonim cu calitatea, și nimeni nu poate contesta această afirmație. Cel mai probabil, și tu iubești mașinile Ford, așa că înțelegi exact ceea ce vrem să spunem.

Un Black Friday special, doar pentru tine

Chiar dacă pentru multe magazine perioada de Black Friday s-a încheiat, nu putem spune același lucru despre Altgrad Auto. Pentru că oamenii de aici iubesc ca și tine mașinile Ford, au decis că zilele de 27, 28 și 29 noiembrie să fie unele speciale: un Black Friday aparte, plin de oferte mai mult decât avantajoase pentru piese ale mașinilor Ford. Respectul față de clienți, dar și dragostea pentru tot ce înseamnă Ford se simte la orice pas, și de aceea aici vei avea parte de piese originale, dar și tehnologii de ultimă generație care sunt utilizate pentru lucrările de service.

Profită și tu de acest Black Friday pe final de noiembrie și achiziționează piese originale Ford la prețuri decente, iar acum ai șansa de a-ți repara mașina așa cum se cuvine. Fiecare autoturism este tratat cu maximum de profesionalism, iar experiența dobândită până acum de echipa de la Altgrad Auto, împreună cu tehnologiile de ultimă generație folosite, sunt garanția că fiecare intervenție asupra mașinii tale va fi una de succes.

Fiecare Ford își are propria poveste!

Iubitorii de mașini Ford susțin, și nu greșesc absolute deloc în această afirmație, cum că fiecare autoturism de acest gen are parte de propria poveste, trebuie doar să știi să asculți și să faci parte din ea. De aceea, chiar și alegerea pieselor pentru un Ford nu este o operațiune pe care să o faci în grabă, sau folosindu-se unele de calitate îndoielnică. Din acest motiv Altgrad Auto s-a specializat în piese pentru acest autoturism, pentru a fi alături de cei care aleg să conducă o astfel de mașină. Pentru ca tu să ai parte de cea mai bună experiență, specialiștii de aici se perfecționează constant și sunt gata, în fiecare moment, să ofere cele mai bune recomandări actualilor și potențialilor clienți. În orice moment vei știi care sunt problemele cu care se confruntă în mod real mașina ta, și vei primi și cele mai bune recomandări pentru ca pe viitor să le previi, dar și cum poți să întreții în mod corespunzător autoturismul. Până la urmă, vorbim despre un Ford, nu-i așa

Piese originale

Spre deosebire de alte magazine de acest gen, aici găsești doar piese originale, cu o calitate girată de fabricantul principal. De aceea, toate operațiunile care au loc în cadrul service-ului respectă întocmai standardele ridicate impuse de Ford. Cele mai noi tehnologii sunt folosite pentru ca autoturismul tău să aibă parte doar de este mai bun. Serviciile oferite sunt dintre cele mai diverse, și cuprind reparații motor;

transmisie ambreiaj, planetară, cutie de viteze; reparații frână, reparații direcție și suspensie, diagnoză computerizată și tester, electrică auto, vulcanizare, etc. Pentru toate mașinile Ford, Focus, Mondeo, Transit, Edge, Galaxy, Mustang, Connect, Fusion, Kuga, CMAX, Fiesta, Smax găsesc aici o echipă de profesioniști, gata oricând de o intervenție de calitate.

Calitate înainte de toate

Pentru că la Altgrad Auto respectul față de client, dar și mașină, nu este doar o simplă afirmație, fiecare intervenție care are loc aici este una care va fi rapidă, la un nivel profesionist, pentru ca Fordul tău să fie, într-adevăr, mica ta bijuterie. Chiar și în cazul în care modelul tău este unul mai vechi, pentru că se folosesc piese originale, durata de viață a autoturismului, dar și funcționarea sa la parametri optimi este asigurată.

Diagnosticare computerizată

Cel mai probabil, până acum, experiența ta cu service-urile auto nu a fost una prea plăcută. Evaluarea problemelor mașinii a fost făcută ”din ochi”, adică superficial. La Altgrad Auto nu vei întâmpina această problemă, dimpotrivă. Ai parte de o diagnosticare computerizată. Altfel spus, Fordul tău este analizat în profunzime, fiecare componentă este atent verificată, iar în cazul în care există o problemă, chiar și una minoră, pe care nici măcar nu o bănuiai, aceasta este semnalată și rezolvată rapid. Atunci când este cazul, este posibil să se ajungă chiar și la înlocuirea piesei cu probleme cu una originală, ceea ce înseamnă că durata de viață a mașinii tale tocmai a fost prelungită cu câțiva ani buni. Nu-ți face griji, aici vei găsi mereu piesele de care ai nevoie, originale, iar echipa este mereu la îndemâna ta, pentru a-ți rezolva toate problemele sau a-ți oferi cele mai bune recomandări pentru ca mașina ta să fie așa cum ți-o dorești, perfectă!

Seriozitate și profesionalism!

Seriozitate și profesionalism sunt doar câteva dintre principiile după care se ghidează echipa de la Altgrad Auto, și acestea ar putea fi suficiente pentru a apela la ei. Dar, cu toate acestea, avem de a face și cu altele: rapiditate și calitate în efectuarea operațiunilor, nu există costuri ascunse sau suplimentare, iar ceea ce ai stabilit cu ei de la bun început rămâne valabil până la sfârșit.

Nu aștepta până în ultima clipă!

Dacă vrei ca mașina ta să aibă o durată de viață cât mai mare, nu aștepta până în ultima clipă, când nu mai ai ce face, pentru a te prezenta la service. Din contră, la fel ca și în cazul oamenilor, este mai ușor să previi decât să tratezi, așa că vino periodic la service pentru a depista din timp vreo eventuală problemă. Doar aici, pentru că pasiunea ta pentru mașinile Ford este pe deplin înțeleasă, vei avea parte de cea mai bună experiență. Indiferent care este problema cu care te confrunți, este imposibil ca specialiștii de la Altgrad Auto să nu îi facă față cu brio!

Nu uita să profiți și de ofertele speciale cu care ești așteptat de Black Friday, în zilele de 27, 28 și 29 noiembrie. Nu mai ezita și vino chiar acum, pentru că mașina ta va fi tratată cu maximum de profesionalism, dar și tu vei primi recomandări prețioase, care te vor ajuta să îți îngrijești mai bine Fordul.

Adauga un comentariu