National

Prognoză meteo 29 decembrie 2020. Iată cum va fi vremea astăzi

Publicat: 29 dec. 2020
Mai multe fenomene meteorologice
Vremea în România

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru marţi, 29 decembrie. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări.

În perioada Crăciunului românii au avut parte de temperaturi neobişnuit de ridicate pentru această perioadă. S-au înregistrat precipitaţii sub forma de ninsoare, însă, temperaturile s-au menţinut de ridicate. În acest început de săptămână, precipitațiile se vor ameliora din punct de vedere cantitativ și vremea va continua să se încălzească în toată țara.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

În majoritatea regiunilor din ţară, săptămâna a debutat cu vreme caldă, spre dezamăgirea celor care aşteptau un Crăciun cu ninsoare bogată. Cerul va fi variabil și va mai prezenta înnorări în special în extremitatea de est, acolo unde va mai ploua slab. În cursul zilei de marţi, vremea va fi senină în majoritatea zonelor din ţară. Vântul va prezenta, însă, intensificări în regiunile montane.

În acest început de săptămână temperaturile vor fi în creștere, astfel că maximele se vor încadra între 4 și 13 grade. Minimele vor fi cuprinse între -5 grade în depresiunile intramontane și 7-8 grade în restul ţării.

Vremea în București

În București, vremea va continua să fie deosebit de caldă pentru această perioadă. Astfel, în cursul zilei de marţi, maxima va urca până la 14 grade. Cerul va fi preponderent senin. Minima din timpul nopții va fi de aproximativ 3 grade.

Vremea în Brașov

Vremea va fi în mare parte însorită în acest început de săptămână la Brașov. Precipitaţiile vor fi de doar 10%. Maxima din timpul zilei va urca până la 11 grade. Noaptea, meteorologii anunță, temperaturi minime de 4 grade.

Vremea în Iași

La Iași se anunță vreme parţial noroasă în cursul zilei de marţi, cu ploi ușoare. Maxima din timpul zilei se va situa în jurul valorii de 14 grade. Noaptea, temperaturile vor fi tot relativ crescute, pentru acestă perioadă a anului, cu o maximă de 6 grade.

Adauga un comentariu