National

Prognoză meteo. Cum va fi vremea mâine, 16 martie?

Publicat: 15 mart. 2020
infografică meteo
Vremea 21 – 27 septembrie 2020: A fost ultimul weekend călduros!

Agenția Națională de Meteorologia a anunțat că săptămâna viitoare va începe cu o perioadă destul de rece, dar începând de miercuri mercurul termometrelor va începe să urce.
Astfel, după 9-10 grade cât vor arăta termometrele luni și marți, de miercuri vom avea chiar și 19 grade.

DUMINICĂ NOAPTE în țară

Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va slăbi treptat în intensitate. Temperaturile minime – preponderent negative, se vor încadra, în general, între -8 și 0 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, unde vor coborî sub limita gerului. Local se va produce brumă.

LA BUCUREŞTI

Cerul va deveni mai mult senin, iar vântul va slăbi în intensitate. Temperatura minimă va fi de -4…-2 grade.

LUNI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi frumoasă, dar rece dimineața și pe parcursul nopții. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 11 grade, iar cele minime între -9 și 3 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali. Dimineața și mai ales spre sfârșitul intervalului, local, se va produce brumă, iar în zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 9 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Adauga un comentariu