Actualitate

Prognoza meteo de duminică, 25 februarie 2024. Temperaturile ating și 19 grade Celsius

Publicat: 25 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prognoza meteo de duminică 25 februarie 2024. Temperaturile ating și 19 grade Celsius
Regimul termic se va menţine cu mult mai ridicat decât cel specific sfârşitului de februarie

Regimul termic se va menţine cu mult mai ridicat decât cel specific sfârşitului de februarie, deşi valorile diurne vor fi mai scãzute decât în intervalul precedent în est, sud şi centru. Cerul va fi temporar noros şi mai ales în cursul zilei vor fi ploi slabe pe arii restrânse în Oltenia, Muntenia, Transilvania şi Moldova şi izolat în rest, cu o probabilitatea mai mare în Crişana şi Maramureş.

Cum va fi vremea în România astăzi, 25 februarie 2024

Regimul termic se va menţine cu mult mai ridicat decât cel specific sfârşitului de februarie, deşi valorile diurne vor fi mai scăzute decât în intervalul precedent în est, sud şi centru. Cerul va fi temporar noros şi mai ales în cursul zilei vor fi ploi slabe pe arii restrânse în Oltenia, Muntenia, Transilvania şi Moldova şi izolat în rest, cu o probabilitatea mai mare în Crişana şi Maramureş.

Trecîtor, pe crestele montane vor fi posibile precipitaţii slabe mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, pe spaţii mici cu uşoare intensificãri la munte, în regiunile vestice, estice şi sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 19 grade, izolat mai scãzute în Delta Dunãrii, iar cele minime între 3 şi 11 grade. Pe alocuri, în special în depresiuni şi în regiunile extracarpatice, se va semnala ceaţă.

Vremea în București

Regimul termic se va menţine cu mult mai ridicat decât în mod normal la sfârşitul lunii februarie, deşi valorile diurne vor fi mai scăzute decât în intervalul anterior. Temperatura maximă va fi de 16…18 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 6 grade. Cerul va fi temporar noros şi pe parcursul zilei, trecător, vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat.

Tags:
Adauga un comentariu