Local

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 3-8 octombrie 2020. Meteorologii ANM au emis anunțul pentru tot județul

Publicat: 03 nov. 2020
Prognoza meteo în Iași în săptămâna 3-8 octombrie 2020 a fost emisă de meteorologii ANM
Bulevardul Ștefan cel Mare, cu vedere spre Palatul Culturii

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru perioada 3-8 octombrie 2020 în județul Iași. Prima parte a lunii noiembrie 2020 va aduce în continuare temperaturi de peste 10 grade Celsius, valori cuprinse în normalul termic al perioadei. Vremea va fi în general închisă, șansele de precipitații fiind destul de reduse. După această săptămână, vremea se va schimba ușor, valorile din termometre urmând a scădea treptat

Vreme frumoasă în prima parte a lunii noiembrie 2020 în județul Iași. Prognoza meteo în Iași în perioada 3-8 octombrie 2020 indică valori incluse în normalul termic al lunii, dar și șanse slabe de precipitații.
Astăzi, 3 noiembrie 2020, la Iași vremea va fi în general închisă, cu șanse ridicate de precipitații.

Conform meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de doar 10 grade Celsius. În plus, pot apărea averse, în timp ce vântul va sufla moderat. Mâine, 4 noiembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va continua să sufle slab și spre seară, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute în Iași.

Prognoza meteo pentru Iași. Șanse slabe de precipitații, conform ANM

Joi, 5 octombrie 2020, ieșenii vor avea parte în continuare de o vreme închisă, cu șanse scăzute de precipitații. Sfârșitul acestei săptămâni va aduce însă o vreme ceva mai închisă, cu șanse mai mari de precipitații. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Pot apărea precipitații ușoare, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.
Vineri, 6 octombrie 2020, în Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va continua să sufle slab spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute în această regiune a țării.

Vremea în Iași pentru finalul săptămânii. Valori termice peste 10 grade Celsius în Iași

Meteorologii ANM au mai arătat și faptul că sâmbătă, 7 noiembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Duminică, 8 noiembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Vremea se va menține, astfel, în tonul ultimelor zile în județul Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu