Local

Prognoza meteo în Iași, între 1 și 7 noiembrie 2021! Anunț surprinzător al ANM pentru prima parte a lunii Brumar în tot județul

Publicat: 01 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prognoza meteo în Iași între 1 și 7 noiembrie 2021 Anunț surprinzător al ANM pentru prima parte a lunii Brumar în tot județul
ANM a emis prognoza meteo pentru Iași, între 1 și 7 noiembrie 2021, perioadă cu vreme frumoasă și cu valori destul de ridicate în termometre

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo în Iași pentru perioada 1 – 7 noiembrie 2021. În cursul acestei săptămâni, vremea va fi în general frumoasă, cu valori peste normalul termic al perioadei. În prima săptămână a lunii Brumar, 2021, ieșenii nu vor avea parte de precipitații și nici de vânt puternic

Vreme plăcută la început de noiembrie 2021 în județul Iași. În prima săptămână a lunii în curs, ieșenii vor avea parte de valori ridicate în termometre, peste normalul termic al perioadei. De altfel, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru Iași, valabilă în perioada 1 – 7 noiembrie 2021. În prima parte a săptămânii, vremea va fi ușor mai închisă, însă ieșenii nu vor avea parte de precipitații. Spre finalul săptămânii, vremea va fi mult mai frumoasă, iar valorile din termometre pot depăși chiar și 20 de grade Celsius, conform anunțului celor de la Administrația de Meteorologie.

Prognoza meteo în Iași la începutul săptămânii

Astăzi, 1 noiembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius în termometre. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, ieșenii vor avea parte în continuare de o vreme închisă, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi în continuare destul de scăzute.

Marți, 2 noiembrie 2021, la Iași vremea va fi în continuare închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Cerul va fi noros, vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații se vor menține în continuare destul de scăzute. Vremea va fi la fel de plăcută ca și cea din perioada lunii octombrie 2021.

Vreme plăcută la mijlocul săptămânii în județul Iași

Miercuri, 3 noiembrie 2021, vremea la Iași va fi ceva mai frumoasă, cu valori cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea la Iași va fi în general închisă, însă fără șanse de precipitații. Umiditatea aerului va fi scăzută, iar vântul va sufla slab până la moderat. Joi, 4 noiembrie 2021, ieșenii vor avea parte de valori cuprinse între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius.

Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne în continuare destul de scăzute. Anul trecut, în aceeași perioadă, vremea a fost ceva mai rece.

Prognoza meteo la finalul săptămânii. Temperaturi de peste 20 de grade în termometre

Vineri, 5 noiembrie 2021, vremea la Iași va fi în general închisă, însă valorile din termometre vor fi destul de ridicate. Conform meteorologilor ANM, se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, cerul va fi parțial noros, în timp ce vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Sâmbătă, 6 noiembrie 2021, vremea la Iași va fi ușor închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsus. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi desul de scăzute.

Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi reduse. Duminică, 7 noiembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, cerul va fi înnorat, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi la fel de scăzute.

Adauga un comentariu