Eveniment-Social

Programul lunii decembrie la Ateneul Național din Iași: Filme, muzică, teatru sau expoziții

Publicat: 28 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Programul lunii decembrie la Ateneul Național din Iași Filme muzică teatru sau expoziții
Ultima lună din an, luna decembrie, îi întâmpină pe ieșeni cu multe surprize pentru toate vârstele

Programul lunii decembrie la Ateneul Național din Iași este încărcat cu momente care să aducă ieșenii într-o stare euforică. Toate filmele, muzica, piesele de teatru sunt pregătite să încânte iubitorii de frumos. Concertul „3 tenori de Crăciun”, piesa de teatru „Take, Ianke și Cadîr” sau  spectacolul „Magia baloanelor de săpun” sunt doar trei dintre surprizele pregătite

Ultima lună din an, luna decembrie, îi întâmpină pe ieșeni cu multe surprize pentru toate vârstele. Biletele se pun în vânzare luni, 28 noiembrie 2022, de la ora 10:00. În luna cadourilor, iubitorii de frumos sunt întâmpinați la Ateneul Național din Iași cu spectacole pentru toate gusturile. Muzică bună, teatru, expoziții, filme, toate acestea vor avea loc în ultima lună din anul 2022. Luna decembrie este încărcată de momente speciale pentru ieșeni.

Programul lunii decembrie la Ateneul Național din Iași: Muzică în spiritul Crăciunului

Luna decembrie începe cu un recital de muzică. Joi, de la ora 18:30, va avea loc un recital de 1 decembrie, în parteneriat cu Opera Națională Română Iași. Pe 8 decembrie, de la ora 16:00 va avea loc un festival cultural-artistic, „Cântul păstorilor”.

În ziua de 15 decembrie, ieșenii vor putea urmări un concert caritabil, numit „Colinde în dar”, iar atât pe 16, cât și pe 17 de la ora 19:00, în sala Unirii, Cinema Victoria va fi suținut un concert excepțional „3 tenori de Crăciun”.

Muzică bună se ascultă și pe 17 decembrie, de la ora 18:00, „O poveste așteptată de Crăciun! Cu Asociația Doremi. Corurile Angeli vor impresiona prin concertul „O ce veste minunată” pe 17 decembrie, de la ora 19:00.

Concertul „3 tenori de Crăciun” va fi suținut de Andrei Fermeșanu, managerul Operei Naționale Române Iași, Florin Guzgă, directorul artistic al aceleiași instituții și Andrei Apreotesei, managerul Ateneului Național din Iași. Cei trei tenori propun un program format din cele mai frumoase colinde și cântece de Crăciun.

Momente speciale în luna cadourilor

Sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 11:00, copii sunt așteptați să vizioneze „Motanul încălțat”, în regia lui Iulian Sandu, un spectacol Ana Heygi și So Trupa. Pe 4 decembrie, duminică, de la ora 11:00, ieșenii pot vedea „Aventuri cu Dl Goe”, în regia lui Iulian Sandu.

Pe 6 decembrie se deschide Piața de Crăciun și tot marți, de la ora 17:00, va fi un spectacol de magie, numit „Magia baloanelor de săpun”.

În sala Unirii „Cinema Victoria, marți și miercuri „Aladdin și lampa fermecată” va încânta publicul. Regia aparține Ericăi Moldovan.

În data de 11 decembrie, de la ora 19:00, piesa de teatru „Take, Ianke și Cadîr”, în regia lui Ion Sapdaru poate fi urmărită la Ateneu. „Baltagul” cu îndrăgita actriță Maia Morgenstern va putea fi vizionată miercuri, 28 decembrie, de la ora 19:00, în Sala Unirii, la Cinema Victoria.

Programul lunii decembrie la Ateneul Național Iași este încărcat de momente speciale pentru  toți ieșenii. Dacă este luna cadourilor, acestea vin în număr mare, în dar pentru toți ieșenii.

Adauga un comentariu