Eveniment-Social

Proiect pentru revitalizarea străzii Cuza Vodă. Primăria Iaşi vrea să refacă faţada clădirilor istorice – FOTO

Publicat: 22 iun. 2021
Program intensiv de reparare a fațadelor principale dar și a celor secundare

Edilul municipiului Iași, Mihai Chirica, a transmis astăzi, 22 iunie 2021, faptul că se va demara un proiect prin care va fi posibilă revitalizarea străzii Cuza Voda. Primăria Iaşi are de gând să refacă faţada clădirilor istorice.

„Astăzi am trecut în revistă toate clădirile de pe strada Cuza-Vodă, atât cele de la vedere cât și cele din spate. Mai avem 52 de chiriași din cele câteva sute de apartamente și case, și vom demara un program intensiv de reparare a fațadelor principale dar și a celor secundare. Deja am început cu gangurile, evaluăm fiecare imobil și pornim. De asemenea vom repara și toate curțile interioare și gurile de preluare a apelor pluviale”, a transmis primarul Municipiului Iaşi, Mihai Chirica.
Comentarii
  • L-am recunoscut in poze pe distrugatorul orasului Iasi, piticul agarici ChisChirica, cel cu sase vile luate din salariul de bugetar si din „cadourile” mafiei imobiliare de la botezul copilului.
    Dar cine sunt slugoii care „sorb” pretioasele directive ale tovarasului din fruntea primariei?
    Am mai auzit planuri de astea ale lui ChisChirica si nu s-a mai intamplat nimic, in afara de inca o vila pentru mafiot sau pentru vreun sugar de-al lui.
    Mai discutam anul viitor, si peste doi ani etc, sa vedeti ca am avut dreptate, totul va fi ca inainte, daca nu cumva avem noroc si-l baga justitia unde-i e locul, la parnaie.

Adauga un comentariu