Sport

Propunere inedită pentru Mircea Lucescu! Ar putea prelua un club de tradiție din Brazilia

Publicat: 18 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Propunere inedită pentru Mircea Lucescu Ar putea prelua un club de tradiție din Brazilia

Ajuns la 74 de ani, Mircea Lucescu poate antrena din nou. Deși este dorit de Rapid, ca manager general, tehnicianul ar putea să le spună pas giuleștenilor. Cel mai titrat antrenor român a fost propus să-l înlocuiască pe Jorge Sampaoli la cârma celor de la Santos.
Jurnaliștii brazilieni susțin că Lucescu a fost propus la Santos datorită faptului că a pregătit foarte mulți jucători din Brazilia, pe vremea când antrena Șahtior.

„Conducătorilor de la Santos li s-a propus varianta Mircea Lucescu, care vorbește Limba portugheză, după ce a pregătit o întreagă legiune de brazilieni la Șahtior, între 2004 și 2016”, notează cei de la Sport Buzz.

Brazilienii au greșit însă naționalitatea lui Mircea Lucescu pe care l-au făcut belgian. Lucescu este liber de contract după ce a părăsit naționala Turciei. O altă variantă pentru Santos este Domenec Torrent, care a fost antrenorul lui Alexandru Mitriță la New York City.

Mircea Lucescu ar putea reveni la Rapid

Mircea Lucescu ar putea reveni la Rapid începând cu luna ianuarie, a fost anunțul lui Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1. Tehnicianul român nu va veni să îi ia locul lui Daniel Pancu pe banca giuleștenilor, ci va face parte din conducere.

„O să-l vedeți și pe Mircea Lucescu, începând cu 13 ianuarie, atunci când va reveni echipa din vacanță… Îl așteptăm, vă va spune el ce se va întâmpla. Cu siguranță, este cu inima lângă Rapid. Aici a făcut marea performanță, trebuie să dea ceva înapoi. Poate să fie orice. Așteptați, aveți puțină răbdare”, a spus Daniel Tudorache, acum ceva timp.

Adauga un comentariu