National

Protest anti-vaccin la Palatul Parlamentului! – LIVE VIDEO

Publicat: 07 mart. 2021
Protest anti vaccinare

Un protest are loc duminică, 7 martie, în Capitală, chiar în fața Parlamentului. Mai mulți oameni au ieșit în stradă împotriva adoptării legii vaccinării obligatorii. Evenimentul a fost promovat toată săptămâna pe rețelele sociale.

Antivacciniștii s-au strâns la Parlament și cer respingerea legii vaccinării obligatorii. Aproape o mie de persoane care nu poartă mască protestează față proiectul aflat în dezbaterea Camerei Deputaților.

George Simion cheamă lumea la protest

Liderul AUR, George Simion, s-a arătat extrem de revoltat din cauza faptului că Bucureștiul revine în scenariul roșu și susține că este timpul pentru proteste de amploare.

„Iar se instaurează codul roșu, restricții și închiderea restaurantelor și afacerilor românești, parcă programatic. Pe noi nu ne pun să votăm starea de alertă, pentru că mâine aș vota ieșirea din orice stare și revenirea la normalitate. Trăim într-o dictatură în care oameni fără nume decid pentru noi, pentru afacerile românești, pentru soarta copiilor noștri.

Nu avem cum să ne manifestăm în parlament și singura cale prin care putem atrage atenția este să fim vocali. Trebuie să fim foarte vocali, să țipăm dacă e nevoie și să vă avem pe voi alături, în stradă, protestând… pentru că iar vin restricțiile, iar vin interdicțiile și nu mai suportăm Mergem până la capăt!”, a scris George Simion pe Facebook.

Protest și la Bistrița

Protest anti-vaccinare are loc și la Bistrița, în fața Instituției Prefectului. Acesta este autorizat, organizatorii așteptându-se la 50 de participanți. Astfel de proteste au loc astăzi în mai multe localități din țară, inclusiv în București.

„Dragi concetățeni, în ziua de 7 martie va avea loc la București un protest împotriva vaccinării obligatorii. Legea care ni se pregătește prevede vaccinarea atât a copiilor, cât și a adulților cu oricâte vaccinuri dorește statul să achiziționeze, fără ca cetățeanul să se poată împotrivi. Nu toată lumea poată să participe la București. Să protestăm și noi acolo unde putem. Sunteți așeptați în ziua de 7 martie la Prefectura Bistrița, ora 15:00, pentru a protesta împotriva acestui abuz pe care ni-l pregătește statul. Este singurul moment în care ne mai putem face auziți, anunță organizatorii protestului.

Sute de oameni au ieșit să protesteze la Timișoara

Sute de oameni au ieşit să protesteze, duminică după-amiază, faţă de măsura de carantinare a Timişoarei şi a celor patru comune periurbane, Moşniţa Nouă, Giroc, Dumbrăviţa şi Ghiroda, decizie care intră în vigoare în noaptea de duminică spre luni, la ora 00.00.

Oamenii au venit cu steaguri tricolore şi poartă în mâini pancarte. Încă de la începutul protestului, au început să strige lozinci precum „Fără carantină”, „Libertate”, „Nu vrem să fim conduşi de hoţi”.

Iniţial, oamenii s-au adunat pe platoul din faţa Operei, iar apoi au pornit în plimbare, înconjurând piaţa. Apoi, cu toţii au plecat spre Primăria Timişoara, pentru a-şi continua protestul. Aceştia au anunţat: „Mergem după Fritz”.

Comentarii
 • Bravo!!!
  Încet, încet, lumea începe să lase jos peria de sârmă cu care și a spălat creierii un an întreg.
  Peste tot în lume sunt proteste de o mult mai mare amploare, dar cancerul numit media neomarxista nu le arată.

 • Eu,cred ca in acest protest a fost implicata Diana Sosoaca si care ia manipulat pe oameni si cum oamenii fiind usor influentabili au cazut in aceasta capcana vine valul 3 de COVID 19 si SARS-COV 2 iar acei inconstienti umbla fara masti de ce nu vine politia si jandarmeria sa ii amendeze pe toti si pe mamele,care au venit cu copii la o manifestatie ilegala si cit de prosti pot fi.

 • Eu,cred ca in acest protest a fost implicata Diana Sosoaca si care ia manipulat pe oameni si cum oamenii fiind usor influentabili au cazut in aceasta capcana vine valul 3 de COVID 19 si SARS-COV 2 iar acei inconstienti umbla fara masti de ce nu vine politia si jandarmeria sa ii amendeze pe toti si pe mamele,care au venit cu copii la o manifestatie ilegala.

 • Sunt peste 5000 de oameni, iar jigodiile transgender digi spun câteva sute.
  „IESEANUL” Taci în plm de analfabet spălat pe creier.
  Să vezi când te ia valul 1 de foame, ‘ți botnita-n c.u.r. de prostan.

 • Auzi,mai retardatule vine valul 3 si voi umblati fara masti cit de prosti puteti fi locul vostru ar trebui sa fie in spitalele de psihiatrie fiindca sunteti bolnavi mintali din cauza unora ca voi sufera o tara intreaga stiti analfabet esti tu si mata futu-ti gura matii prostan esti tu esti cumva membru AUR jigodie de a lui George Simion si Diana Sosoaca?

Adauga un comentariu