National

Protest pentru Sorina Pintea. Zeci de oameni o susţin

Publicat: 05 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Protest pentru Sorina Pintea. Zeci de oameni o susţin

Circa 50 de oameni protestează în centrul Municipiului Baia Mare pentru a o susține pe SorinaPintea. Printre aceștia se află totodată și angajați ai Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde Pintea a fost directoare. De asemenea, soțul și fiul fostului ministru sunt alături la protest de câțiva jurnaliști.

”Trebuie să ne rugăm pentru ea, trebuie să ne luptăm.”, a spus Ionuț Pintea, fiul fostului ministru. Soțul Sorinei Pintea a refuzat să facă declarații, spunând că a emis un comunicat de presă în care și-a exprimat opiniile.

”Evenimentul nu e organizat numai de mine. Ce am avut de spus am spus în scrisoarea aceea.”, a declarat Ovidiu Goga, soțul Sorinei Pintea. În stradă au fost remarcați și câțiva politicieni locali.

Reamintim că Tribunalul Bucureşti a hotărât, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este însă definitivă. Aceasta este acuzată că ar fi luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Adauga un comentariu