Actualitate

Protestul se mută la Guvernul României! George Simion a făcut anunțul: Parlamentarii nu au votat de frică certificatul verde

Publicat: 21 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Protestul se mută la Guvernul României George Simion a făcut anunțul Parlamentarii nu au votat de frică certificatul verde
George Simion a declarat că protestul se mută în fața Guvernului

În aceste momente, George Simion a anunțat faptul că protestele se vor muta la sediul Guvernului României, după ore întregi în care protestatarii au scandat în fața Parlamentului. Liderul AUR a menționat faptul că datorită oamenilor, parlamentarilor le-a fost frică să voteze legea certificatului verde.

Vă aducem aminte faptul că sunt mii de oameni care au participat și participă la protestele împotriva certificatului verde.

George Simion a anunțat faptul că parlamentarilor le-a fost frică să voteze certificatul verde

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, George Simion a menţionat faptul că parlamentarilor le-a fost frică pentru a vota certificatul verde. Acesta a mai declarat că protestul se va muta în fața Guvernului:

„De frică, deputații nu au vrut să voteze azi certificatul verde! Protestele vor continua la Guvern!”, a spus Simion, pe pagina sa de Facebook.

Situația este cu atât mai tensionată cu cât mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA în România, care veniseră în vizită la Parlament, au fost vandalizate de către protestatarii care au pătruns în curtea Senatului.

 

Adauga un comentariu