National

Proverbul „Curățenia este mama sănătății” nu este cunoscut de un spital din Brașov

Publicat: 08 dec. 2019

Un parlamentar al orașului Cluj Emanuel Ungureanu a făcut o postare pe Facebook, unde ni se arată imagini în care este relatată starea cu adevărat deplorabilă a spitalelor din România.

De această dată, este reliefat Spitalul Județean Brașov, unde parlamentarul a ajuns după ce o bătrână a declarat că a contractat două bacterii periculoase.

“5 minute de mizerie absolută. Jeg gros la Spitalul Județean de Urgență Brașov! Priviți cum arată subsolul Spitalului Județean Brașov, locul unde se află vestiarele personalului care lucrează pe secții. Din această cocină medicii și asistenții pleacă în spital, la patul bolnavilor.

Mai poate miră pe cineva că pacienții vin aici cu o boală și pleacă cu trei, după ce contactează bacterii multirezistente la antibiotice? Imaginile pe care le public acum au fost filmate de mine aseară, la ora 23, la o oră după ce am terminat dialogul cu doamna Ecaterina, pacienta infectată cu Stafilococ Auriu în luna mai, pe secția de Ortopedie a acestei bombe biologice”, se arată în materialul difuzat pe Facebook.

În imagini sunt prezentate vestiarele de la subsolul spitalului, precum și una dintre băile din clădire.

“Voi reveni mai târziu cu imagini din băile oribile ale acestui spital. Nu vă puteți imagina cât de negre de jeg sunt mopurile cu care se șterge pe jos, în băi sau pe secții”, este completarea făcută de Ungureanu.loading...

Adauga un comentariu